Akhirnye Banner Sendighi


Wakakakaka....
jenoh awok buat banner ni.....
ini tahap yang paling basic yang awok gheti (reti)......
idong ni ghase (rasa) kembang kuncop...kembang kuncop....

ateeee.....
banner buat sendighi (sendiri)......
muahahaha....teghase (terasa) riyak le kejap...
jadi.....
sape yang nak bertukor banner dengan awok, udah boleh dah ni....

16 Responses to "Akhirnye Banner Sendighi"

  1. ateeee....kome udah ada banner sendhigi yek??? dari jauh awok udah napok kembang kuncup hidung kome tuh...

    p/s - kome kabor le kat awok ni, cam mana nak buat border tepi tuh..

    ReplyDelete
  2. @cik FIqas...
    tu baghu sikit kembangnyeee...... nasib le idong tak amcam seghombong kapei......kalo tak lagi beso kembangnyeee....

    errr....sebenonye awok pun tak inagt macam mane awok buat...sebab awok jenih menggodek caghe hentam keghomo jee....tapi ce mike terai dekat template designer tu.....
    mike pilih advance...sebab dekat advance ni mike kene pilih le mane yang berkaitan dengan border yang mike nak buat tuuu....ghasenye ade tuuu...

    ReplyDelete
  3. amboi mike! dah ade banner!
    kemain lagi... lip lap lip lap lagi
    meriah, cam lampu raya, hehehe...

    ReplyDelete
  4. tahniah2...Kita x reti membuatnye lagi!

    ReplyDelete
  5. @ cik eMMe....
    biase.....kalo ikot awok nak buat macam lampu lip lap ghayee....baghu betoi...tapi ghupenye awok tak gheti lagii...kekekek

    @cik JUE...
    time aksih....tapi sebenonye tak lengkap lagi tu.... supposedly awok kene letak kod html die....lepaih tu link ke blog awok balik....tapi awok tak gheti lagiii.....heheheh

    ReplyDelete
  6. wah wah wah. dah ade banner. buleh le juai kat kedai ni.

    ReplyDelete
  7. awok yg ciptha banner nih..teman nak jugak lha..very simple kata mat saleh kg dipang.

    ReplyDelete
  8. mantap bro.. lu wat cane banner ni? ajaq qua buleh?

    ReplyDelete
  9. eksen le mike yeop.. eksen le.. nanti teman amik tusen ngan oghang ghumoh teman.. caghe membuat bene.. alamak ! Die pun idok gheti !!! Citttt...

    ReplyDelete
  10. Ajo le keme ni...keme pun nak banner

    ReplyDelete
  11. bagus ada banner sendiri, aya punya bila le nak buat

    ReplyDelete
  12. tahniah.. tahniah.. lelama makin kencang lah...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss