GA Teka & Menang Ibu3A

Awok tengah ghajin (rajin) ni....
tak caye???....
ni ha awok join GA lagi...
kali ni blog KakYong pulak.....
Blog Kak Yong
----------------------------------------------------------------------------------------------

Salam ceria & salam bahagia,

Seperti yang dimaklumkan dalam n3 yang lepas. Mulai hari ni, 22 Nov 2010, ibu kick-off GA Teka & Menang.

GA ini adalah sempena 6 bulan ibu berdomain http://www.kakyong.com.

Kaedah nya senang jer… teka berapa nilai duit syiling yang ade dalam gambor ni..


Dalam gambor ni ade syiling 50sen, 20sen, 10 sen, 5sen dan 1 sen. Yang baris depan tu syiling 5 sen dan 1 sen. Hint : lebih dari RM50 dan kurang daripada RM100.

Pemenang : adalah mereka yang berjaya meneka nilai yang hampir @ tepat.

Kenapa ‘mereka’? Open-mouthed smile Sebab hadiah disediakan untuk 5 pemenang. JIka mendapat sambutan, Insya Allah, akan ditambah. Tapi hadiahnya bukan lah nilai ratus2-riban2 yer… sekadar seiklasnya dari ibu.. Red roseRed rose

Kaedah @ syarat2nya :

1. mesti ade blog, terpulang nak follow blog kakyong[dot]com

2. Tajuk n3 “GA Teka & Menang Ibu3A”, tajuk lain tidak diterima ya. Winking smile

3. Letak banner dalam n3 dan backlink ke n3 GA Teka & Menang Ibu3A dan nyatakan jawapan anda dalam n3. Anda diberi peluang meneka sebanyak 2 kali, jadi dalam jawapan tu nyatakan 2-2 tekaan anda.

4. Letakkan banner beserta backlink di sidebar.

5. Listkan http://www.kakyong.com dalam bloglist anda.

6. Tinggalkan link di kotak komen dengan menyatakan url n3 & email anda. Yang bermasalah untuk tinggalkan link di kotak komen, sila emailkan penyertaan ke kakyong72@gmail.com dengan tajuk email “GA Teka & Menang Ibu3A”.

7. Tambahan (update 23 Nov 2010) : Cabutan berTUAH akan dibuat untuk 2 orang peserta berTUAH...

Senang ajer kan.. jadi selamat meneka lah yer. Winking smile Thumbs up

------------------------------------------------------------------------------------------------

Make awok pun meneke.....
a- RM86.86
b- RM 93.17


5 Responses to "GA Teka & Menang Ibu3A"

  1. ghajin kome neh...
    Good luck la buat kome..

    ReplyDelete
  2. @cik Fiqas...
    tengah ghajin.....
    kalo datnag maleh awok....awok buat nohen jeeee

    ReplyDelete
  3. salam yob..

    banner x letak dlm n3.. :)
    nanti letok yer...

    ReplyDelete
  4. @KakYong...
    maaple...awok terlupe...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss