Giveaway Pertama Daghi Atie Aizam

Buat julung2 kalinye....
awok pun tak tau beghape kali julung dahhh,....
awok join GA......Give away le tuuu
Kali ini awok join GA blog Blog Atie Azam

syaghat2nye kome tengok kat bawah ni....
taghikh tutopnye pun udah tak lame dah ni.....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -

khas untuk
Rakan2 & Follower2 Atie

Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda

Tarikh Tutup: 30 November 2010


HadiAH?????

laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

jOM join!!

Ada Penambahan:
Bila2 masa saje atie akan mencabut nama
di dalam senarai yang ada untuk memenangi hadiah sampingan..

jika dalam tempoh 3 jam dari cabutan dibuat
si pemenang tidak mengesahkan dirinya
di post Lucky Draw Hadiah Sampingan,

hadiah tersebut dengan sendirinya terbatal..
takde rayu merayu yer hikhik..
hadiah akan diberikan 2 hari selepas 30hb Nov 2010 juga.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Awok nak tag KakYong, Yong Ummi Hanie, cik eMMe, Yop A. Samad Jaafar, cik Kalamhati,Kak Halima, Cik Dni, cik Fiqas......
Sape lagi ye??? ........
ghamei sebenonye ni.....

10 Responses to "Giveaway Pertama Daghi Atie Aizam"

  1. ah ha..nama cik fiqas ada tuh..nnt kalu awok ada masa, awok buat la ye..

    ReplyDelete
  2. @cik Fiqas...
    kene cepat tuuu...taghikh tutop 30/11 ...hagh iSelasa je tuu

    ReplyDelete
  3. ape ni tag2 org nih
    hehehehe~
    erhm...nnt saya jawap buat entry ekk...

    ReplyDelete
  4. @cik eMMe...
    cepat ...tarikh tutop tak lame dah tuuu....30/11 ni jee

    ReplyDelete
  5. time kasih lee tag awok tp kalo awok xsempat buat,mike jgn le teghase hati yee..kdg2 awok ni plupenye amat..huhuu...

    ehh mike tak letak le link kat banner tu ke link blog tuan punya GA tu...xcukup syarat nnti

    ReplyDelete
  6. @Yong Ummi Hanie....
    takpe....awok mengajok ..... tak sempat pun awok ok jee....

    naseb baek le Yong kabo tadi...awok memang terlupe nak letak backlink ke blog tuan punye GA...... time aksih leee

    ReplyDelete
  7. Salam...

    waah nama awok pun tersenarai..tima ksih sbb mike sudi ngajok awok ni..insyaAllah awok akan join..seghonok gak join GA nih..

    ReplyDelete
  8. @cik Kalamhati....
    ateeee....moh le ape tunggu lagiiii

    ReplyDelete
  9. Salam.. atie dtg tengok penyertaan.. ok sumernye pass... GoodLuck yer :)

    ReplyDelete
  10. salam.. atie dtg tengok penyertaan ni yer.. semua ok.. nantikan cabutan seterusnya bila2 masa yer.. GoodLuck!

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss