Bereksperimen dengan Blog


Kalo kome yang ikot blog awok mesti peghasan (perasan)....
saghi due ni (Sehari dua ni).....
template blog awok.....
kaler blog awok....
header blog awok....
asik (asyik) bertuko.......

bukan ape....
saje nak menggodek ape yang bulihhh...
awok ghase (rasa) template yang lame tu agak 'gelap'....
itu yang awok tuko tu......

lepaih (lepas) ni kalo tak pueh hati lagi...
awok tuko lagi.....
seghonok (seronok) tuko menukor kaler 'ghumah' ('rumah') kite ni ye!!....

12 Responses to "Bereksperimen dengan Blog"

  1. haaa tu ler yp..baghu tau nape awok selalu bertukar !!! hehehee ...jadik ketagih pun ade tp awok dah stop dulu takat skrg ni,dah pueh ati ler wat masa ni...cantek le ijo ni yop !

    ReplyDelete
  2. @Yong Ummi Hanie....
    itu yang awok stop dulu nii....kalo tak ketagihh...bahayeee...asik nak bertuko jeee...

    @cik Kalamhati.....
    time aksihh.....awok pun suke jugak yang niiii...wane ijo....... sedap mate memandanggg

    ReplyDelete
  3. awok pun dah berjangkit penyakit kome nih...cu g tgk blog awok, dah tukar br jugak...hehheehe...

    p/s :- ajar la awok buat kotak sidebar tuh...puah duk godek tak jadi jugak....

    ReplyDelete
  4. @cik Fiqas....
    kekekeke....takpe bende baik takpe.....bende tak baik yang tak bagoih tuuu....

    kotak sidebar???...yang sebelah ni ade border tu ke???

    ReplyDelete
  5. yeop.. pada pendapat teman.. lebih baik kekei ngan itam.. caghi yg itam juge utk ganti itam yg lame tu..itam mcm seghasi ngan mike.. iskk..susoh beno nok belabun ni.. mudahnye gini.. baguih tuko itam yg asei ngan warne yg asasnye itam juge.. pandangan je yeop..

    ReplyDelete
  6. tukar kaler blog mmg best. cuba tukar kaler rumah hari2. mau terjelir lidah yobbb.

    ReplyDelete
  7. sebab 1st datang sini dengan blog yg gelap, rasanya dah serasi dengan kaler tuu... bila datang sini nampak cerah dan terang benderang, rasa janggal skit... hehehehhee

    ReplyDelete
  8. @ CHor....
    jangan ghiso .....awok nak test market dulu.......nanti2 kompem awok balik ke pangkei jalan.....sebab awok suke yang lame tu lagiii....

    @Sopi....
    errrr........ kalo ghumah beso kotak takpe lagi sopi.....ceee ghumah beso .....mampoih ...mane nak koghek duit beli cat selalu....

    @cik sw33tdarling.com....
    macam awok cakap dekat Yop Samadjaafar......awok nak tst market dulu.....dan kompem nanti awok akan gune balik warne asei dengan sikit peghubahan ....

    ReplyDelete
  9. kami yg dah lama berblog ni pun tak penah fix dgn 1-1 background... ;)

    sampai 1 tempoh mesti nak tukor...

    ReplyDelete
  10. @KakYong....
    betoi tu kakyong.....tapi awok sebenonye selese dengan ghupe lame blog ni...simple..... dan awok kompem akan gune stail lame tapi dengan sikit sentuhan....perghhhh

    ReplyDelete
  11. aah la .... yg tu la...jenuh duk godek idok le duk menjadi...tolong kabor ke awok ni cammana kome buat tuh...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss