Kate Kunci Haghi ni - Meghah (Merah)


Opis awok gune lagi yg ni

Hehehe....
kome mesti heghan (hairan) apekebendenye tajuk entri awok haghi (hari) ni....
meghah (merah) tu sebenonye....
nak bagitau ....

punch awok meghah (merah) haghi (hari) ni....
kali ni takde salah sape2 pun....
trapik lite (traffic Light) tak salah.....
oghang (orang) bawak keghete (kereta) pelan (pelahan) pun tak salah.....

awok penat 2 haghi (hari) tak habeh (habis)lagi....
jadinye....
pagi tadi......
awok memang sengaje datang lambat.....

tapi sebab bende ni bukan selalu awok buat....
itu yang ok tu....
kalo selalu meghah (merah) punch card awok tu....
jangan haghap (harap) leee.....

kompem awok kene hamput punye leee....
hehehe....
lagi satu awok sebab udah tinggei (tinggal) 2 haghi (hari) duniye (dunia) blog....
awok jadi maleh (malas) nak apdet (update) blog....
awok cube le bagi yang terbaik untok apdet (update) blog....

7 Responses to "Kate Kunci Haghi ni - Meghah (Merah)"

  1. Salam Yob Shahril,

    Welcome Baaaaaack!

    ReplyDelete
  2. welkem back juge ye yop

    igtkn ape le meghah2 td...hee..ade alasan kukuh punch meghah xngape le...

    ReplyDelete
  3. tq...tq..... tapi meghah tetap meghah.....

    ReplyDelete
  4. ada orang yang ari2 merah tanpa rasa bersalah.. kita yang tgk report depa plak rasa serba salah

    ReplyDelete
  5. lor... ape pasal nak meninggalkan donia blog ini???
    sori yan tetinggal ketapi

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss