Mode : MC

Salam semue....
awok haghi ni MC....
Demam tak kebah2 lagi daghi hagi Sabtu lepaih (lepas)....
jadinye....
komen2 kome.....
nanti le awok baleh (balas) yeeee.....
haghap (harap) maap!!

6 Responses to "Mode : MC"

  1. kesian...tp best jugak mc kan...lagi best klu mc tapi sihat walafiat...hahahah....
    Take care la ye kome, mc tu mkn ubat, jgn sekadar amik mc nk duk umah je..:)

    ReplyDelete
  2. Salam Yop,

    Ingatkan MC tu Kolej Melayu,
    Kalo demam bawak becucuk malamni, esoknye lege le gamaknye...

    ReplyDelete
  3. Salam Yob Shahril, weh demam miker. Alhamdulillah Allah sayang kat Yob. Bawok2 berzikir, takyah BW. Dah gi jumpa doktor? Minggu lepas akak demam gak, makan ubat, pastu gi menyongket, kuor peluh...terus baik! Citer ex-Mujahiddeen part 4 akak dah post.

    ReplyDelete
  4. gi check betul2, mane la tau
    kot2 suspek.......demam2 biasa pun takleh wat biasa2 je...harap cepat sembuh yop!

    ReplyDelete
  5. @cik Fiqas....
    time kasih...... awok ni jaghang MC.....tapi bile dapat MC ni...awok balon tido cukop2....

    @Yop Tinuj....
    errr......awok tak paham pulak ape CHor kite nak nyughuh awok buat ni..... heheheh.....

    @Kak Halima....
    ghase awok udah makin ok....kemaghin awok MC....awok tido...selubong satu badan...bagi berpeloh.....Alhamdulillah udah kebah dah nii....

    @cik eMMe...
    itu le awok ghiso jugak ni cik eMMe...tapi ALhamdulillah dah ok dah ni....

    @cik eda~ej....
    ALhamdulillah dah ok.......beghape haghi ni awok kenyang makan ubat jeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss