Mode : Masih Dlm Mood Bercuti

Mode : Masih dalam mood bercuti sehingge dibeghitahu kelak!!......
haghap maklom!!

9 Responses to "Mode : Masih Dlm Mood Bercuti"

  1. dah tukar layout ye..hehe lawa2..=)

    ReplyDelete
  2. mood cuti lagik..??

    eh, blog berwajah br ek?? cantik nih...kemas...cam mana nk buat cam nih, ada border segala ni??

    ReplyDelete
  3. bestnye... dni tak raya pon ritu.. modd raya tak dapatng pun. nak final exam. hu

    ReplyDelete
  4. cuti sakan nampak!
    kire ni cuti akhir tahun la kan....hehehe...
    selamat bercuti, cuti byk lagi kan.

    ReplyDelete
  5. @cik JUE.....
    time kasih le entri yong pasei bantuan kewangan tu...awok tak tau langsong yang staff gomen dapat 01/12 nanti....lege sikit....

    @cik Kalamhati....
    1st try...... nanti kalo ghase dah jemu tuko lagiii....

    @cik aTEN
    nanti....awok buat entri baghu.....ade kene mengene dengan cuti panjang awokkkk

    @cik FIqas..
    maklomle kali ni awok cuti panjang....... awok tuko dekat template layout tu leee.....lepih tu awok masuk dekat advance edit tuuu...... itu yang ade border bagai tuuu

    @cik Dni.....
    alahaiiii....takpele.......korbankan ghaye tahun ni untuk exam......

    @cik eMMe....
    tq....tq...... sesekali cuti panjanggg......

    ReplyDelete
  6. ooo....cenggitu ek ?? awok pun nak try jugok lee...jgn nnt habeh ilang semua benda udoh le ye...hahaha

    ReplyDelete
  7. @cik FIqas...
    ghasenye ok.....tak ilang....kalo tak caye...terai duluuu

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss