Doktor Fazley keluo BBC




Awok ingatkan ape le hei (hal) nye dengan penyanyi lagu Asmara Ini ni....
ghupenye (rupanya) pasei gelaran Doktor yang die dapat daghi (dari) unibersiti yang tak diiktiraf.....
BBC pulak yang kaber ceghite (cerita) ni......

dan tak bagoihnye....
disebabkan die.....
kursus yang ditawokan di Fazley International College (FIC) telah digantong......
kesian pade bebudak yang udah belajo kat FIC tu.....
bukan sikit belanje deme ghasenye (rasanya).....

awok heghan (hairan) kenape lepaih (lepas) ceghite (cerita) ni keluo (keluar) paper.....
baghu (baru) le die kabo yang di udah lame tak gunekan status Dr yang die dapat tu.....
ngape le mase kamu udah sedo lame tu kamu tak ambik tindakan bersihkan name kamu......
ini udah heboh baghu (baru) kamu nak 'counter' balik.......
jenoh leee

P/S : errrr....ghupenye (rupanya) Doktor DBA.....bukan DOktor Falsafah...... takpele......hei kamu..... kamu setelkan.......bersih balik name Malaysia yang dah tercemar ni......

9 Responses to "Doktor Fazley keluo BBC"

  1. lorhh.. yeke.. dni baru tahu. isk2 tak iktiraf ghopanya

    ReplyDelete
  2. itule paseinye....... awok kesian dekat student yang ambik course yang kene gantong dekat kolej die tuu

    ReplyDelete
  3. tapi kesian la, dah belajar jauh2, belanja besar, alih2 kata tak diiktirafkan, tapi mE suke title Dr dikekalkan..walaupun Dr palsu, hehehehe...

    ReplyDelete
  4. memang lame udoh tawu ceghite ni.. isk..malu jugok ye.. tp ini pade pandangan teman la yeop..

    ReplyDelete
  5. skang nih ngambik phd kan ker senang. janji mengkome ade duir ajer pastu gerenti dpt....... pangkei name mengkome tuh taroh dr.

    ReplyDelete
  6. @cik eMMe....
    tapi bab duit tu ghasenye cik eMMe....die tak kesah kot...maklomler anak oghang berwang........... takde masalah pasei duit pun....

    @Yop ASJ....
    malu oooo.....name Malaysia.....twinning pulak dengan Unibersiti yang bukan calang2 .... habih reputasi Unibersiti tu oooo

    @ En/cik amalhaj....

    betoi jugakkk...asei ade duit.....bukan kate phd.....ir...sr..drs....sume bulih beli.....tapi bile kantoi...camni lee....termalu sendighi

    ReplyDelete
  7. Salam Yob, citer ni dah lama org sok-sek sok-sek tp dia buat derrrk. Bila dah kuor, baru nak bagi kenyataan! Media kita pun takut dgn bapak dia org kuat UMNO tu, tu sebab deme peram citer dia. Ni nah ko, dah kuor kat BBC. Kalau dia tau uni tu tak iktiraf, dia kenakan clear nama dia sejak dulu lagi!

    ReplyDelete
  8. oohh.. ini ke kesnya yg kecoh2 tu... baru ni teman nak ngamik tau... kesian sebab ramai pihak yg terbabit...

    ReplyDelete
  9. @Kak Halima @MOHKEMBARA
    itu le bile kepentingan politik diutamekan...... yang salah deme tak nak tego...... apele....sekaghang yang malu '1Malaysia' jugakkk....kekeke


    @kakyong....
    awok kesian yang rejister ikot kos tu....tak pasei2 tak diiktiraf same...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss