Request Too Large



Salam semue...
awok nak tanye pendapat dan pandangan kome semue....
awok selalu nak log in link follower dekat sesetengah blog....
tapi bile je awok klik 'sign in'.....

die akan keluo macam gambo dekat ateh (atas) ni.....
pasei ape ye kome???
ape pandangan kome???
bulih berkongsi dengan awok....

awok selalu kene macam ni kalo ke blog Kak Halima kite....
Moh Kembara
mahap ye Kak Halima....

15 Responses to "Request Too Large"

  1. entah la .... saya tak pernah lak kena cam ni,,,

    ReplyDelete
  2. tak penah lak awok kena cemni..maybe org lain bleh jawab kot..=)

    ReplyDelete
  3. dni lom penah dapat yang macam tu...

    ReplyDelete
  4. hurm... heran gak...mungkin perlu refresh balik kot bang..cuba lagi.hehe

    ReplyDelete
  5. aduiihh..idok gheti nok komen lg nampaknye yeop..

    ReplyDelete
  6. mahap le yop..awok pun kurang arif pasal ni...dolu2 ade jugak kena warning mcm tu tp skrg ni dah lama x dpt pulok

    ReplyDelete
  7. x penah lak berdepan situasi ni

    ReplyDelete
  8. ado gak gua terkono..kome pun terkono gak ker?gua rasa la..maybe pasal line slow kot

    ReplyDelete
  9. Salam Yob, ye ke bermasalah gi blog teman. Teman jumpe benda yg sama tp kat ruang komen jer, pastu ilang. Kot blog teman banyak gambor kot...tu dia kata too large! Maaf ler, di luar kuasa kite!

    ReplyDelete
  10. nape ye.. x pernah plk kena mcm tu..

    ReplyDelete
  11. yop, kemana mike menghilang? nak bgtau ni..ade TAG utk YOP D08/ASJ/Budak Nakal...kowang kene O~som! heheheheh...

    ReplyDelete
  12. Salam, adei senang nyer . Dah tutup, selamat Pok Jib dan Mak Mah!

    ReplyDelete
  13. selalu jugak jd mcm ni... biasa le kakyong kan byk follow blog gara2 GA.. selalunya try len kali... hehehe... sbb tak tau apa masalah sebenornya...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss