Gambo Porno


Gambo kat ateh (atas) ni awok ambik kat area ghumah (rumah) awok....
kome nampok tak yang ulat gonggok tu ade dabel (double)....
usah le kome tanye awok, ape yang ulat gonggok tu buat....
tapi yang pastinye memang bersenggama....tak paham???

elok le pun kome tak paham....
sebabnye tujuan awok letak gambo ni....
nak bagitau kat kome....
jangan le kome jadi macam ulat gonggok dalam gambo kat ateh (atas)....

udahle caghe (cara) terbuke....
tempat public pulak tu....
jage dighi (diri).....bangse dan agame kome...
nanti2 yang malu kome dengan keluarge kome....

tambah2 pulak lepaih (lepas) awok berblogwalking tadi...
ghamei (ramai) betoi le blogger2 yang mude ghemaje (remaja).....
disebabkan umor awok lebih sikittttt je daghi (dari) deme.....
awok nak sampeikan pesan....

ingat ye kome......jangan jadi ulat gonggok....

P/S: entri awok takde kene mengene dengan kes yang tengah paneh sekaghang (panas sekarang) ni ye!!!.....

9 Responses to "Gambo Porno"

  1. isk2!!! kalo dah kawen boleh tak jadi cam ulat gonggok? opssss...no..no..no...hihihihihi...

    ReplyDelete
  2. deme buat kat dalam bilik, tapi yg jadi publicnye tu sebab amik gambar pakai henset. generasi trijipi la katekan. budak2 skang ni time ambik periksa semua markah tinggi2, time spm tu A berlambak2. tapi bab kehidupan fail.

    ReplyDelete
  3. haha... pekat sunggoh loghat kome nie....

    ReplyDelete
  4. biasala...ramai yg nk tunjuk hebat

    ReplyDelete
  5. haish.. x boleh tengok la ulat2 ni.. geli geleman je rase.. auuww

    ReplyDelete
  6. yeah. great perumpamaan la awok. :)

    ReplyDelete
  7. lama tak kemari.. blog hijo dah jadi kelabu..

    ReplyDelete
  8. Geli pulok teman nengok ulat gonggok tu..ngeeeeeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss