SPM Keluo haghi ni


Insyallah...
kalo takde aghey (aral) melintang pukang....
Keputusan SPM bakei (bakal) diketahui haghi (hari) ni....
23 Mac 2011

Awok antaghe (antara) yang saspen ni....
sebabnye...adik bongsu awok antaghe (antara) yang nunggu keputusan SPM kali ni....
mase percubaan sebelom ni keputusan die agak membanggekan...
dan awok berhaghap (berharap) agar keputusan same ato (atau) lebih baik lagi die dapat kali ni...

Insyallah....

kesian adik awok soghang (sorang) ni.....
dalam ghamei(ramai2) adik beghadik (beradik) awok....
die je sampei umor 12 tahun meghase (merasa) ade ayah......
ayah awok meninggei (meninggal) pade 2 Mac 2005....dah 6 tahun dah ghupenye (rupanya)......

dan awok pasti ghamei (ramai) mak bapak malam tadi yang tak bulih (boleh) tido lene (lena) malam tadi...
ngenangkan keputusan peghekse (periksa) SPM anak deme...
gitule mak bapak......

apedehei (padahal) anak deme ghilek (rileks) je...
macam takde ape2 berlaku....
siap tido lene (lena) lagi...

Apepun......Selamat maju jaye le pade semue yang ngambik keputusan SPM kali ni.....
tabah menghadapi dugaan......dan redho dengan keputusan yang kome dapat.....
ape yang kome dapat...
menggambokan usahe yang dah kome buat sebelom dan semase SPM tu kome ambik...

Update...jam 10.55 pagi...
Alhamdulillah.....
Adik awok dapat 7 A 2 B.....
yang due B tu subjek Matematik Tambahan dengan Fizik....
takpele...takde ghezeki ndak dapat 9 A......
tapi pade awok ok dah tu...
tambah pulak die sekolah kat MRSM Pengkalan Hulu.... Alhamdulillah....

4 Responses to "SPM Keluo haghi ni"

  1. tahun ni apa pula kejutan keputusan SPM... harap2 anak melayu kita cemerlang gemilang ~

    ReplyDelete
  2. anak sedaghe teman pon tgh nunggu result juga nih. ape le agaknye resultnye ye?

    ReplyDelete
  3. uishhhh ok la tu, dapat 7A... alhamdulillah! kena keje keras lagi... sebab byk dah budak2 pandai skrg. yg dapat straight A's sahaja dah 9ribu+++ orang.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss