Assalamualaikum

Wahhh....
udah lebih seminggu blog awok tak berapdet.....
bulan 3 ni...inile entri pertame awok.....

menjawab soalan cik eda~ejai tu....
tak....tak....
awok bukan kat luo (luar) kawasan....
masih lagi kat Ipoh.....

tapi bile udah bizi minggu lepaih (lepas)....
awok setat (start) jadi maleh (malas) nak apdet blog.....
tapi...takpe.....
kejap je maleh (malas) ni.....

awok sebenonye banyak beno ndak diceghitekan (diceritakan)pade kome....
pasei awok berjumpe dengan Yop Samad Jaafar .....
dan ade lagi le 3- 4 ceghite (cerita) lagi......

ok kome....selamat berhujong minggu....

8 Responses to "Assalamualaikum"

  1. selamat kembali..
    blog pun wajah baru ni..ehhe

    ReplyDelete
  2. Biasa le tu..bila dah lama tak update, nak start balik mula la liat semacam...

    ReplyDelete
  3. bz rupenye..

    selalunye kamu sehari pon 2-3 entry skali keluwo.. ini sampai seminggu diam..

    ingatkn org rumah sakit ke.. anak sakit ke..

    kalo gitu tak ngape le.. slamat mengapdet yek.. =)

    ReplyDelete
  4. a'ah la..lama tak nengok Yob apdet. pahtu..masuk sini tgk udah lawa blog deme.ngeee :D

    ReplyDelete
  5. lamenye menghilang..slmt kembali berblog! :D

    ReplyDelete
  6. dah rajin nanti cerithe ler banyok2 ye yop...

    ReplyDelete
  7. hehe surprise betoi. :P lama diam2, tut2 muncul, wajah baru gitu.. :)

    ReplyDelete
  8. patut le senyappp je..hehe..same ler kita, bila dah busy, maleh je rasa nak mengapdate

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss