U Polo.....I Polo


Errr....sombongke awok kalo awok buat macam tu???
sape2 yang polo awok....
baghu (baru) awok polo deme???
bulih ke macam tu???

bunyi nye macam sombong....
tapi pade awok lebih pade caghe (cara) awok berteghime kaseh pade yang bace dan polo blog awok ni......
ape kate oghang (orang) ....
oghang membeghi (orang memberi), kite meghase (merasa).....
oghang berbudi, kite berbahase.....

tapi pade yang melawat blog awok ni...
dan setakat ber hai ..hai di chat box awok....
Insyallah awok akan baleh (balas) balek dekat chat box deme.....
caghe (cara) tak langsong.....
bile awok buat macam ni...

dan kengkawan bloggers yang lain buat macam ni....
yang selalu namenye terpapor (terpapar) kat chat box awok...
awok bernapsu nak add deme sebagei kawan awok.....
maap la ye....

bukan maksud awok ni awok sombong....
tapi awok lagi gemo kalo yang awok add tu....
tak sekado add je....

eerrr...kome paham ke???

p/s: pade yang komen jangan ghiso (risau) ...dengan secepat kilat awok add blog kome....... teghime kasehhhhh

17 Responses to "U Polo.....I Polo"

  1. kena baca 2 3 kali nak pahamkan ;p

    ReplyDelete
  2. ehee tu la kan :) dni add mana yang sempat je skang ni

    ReplyDelete
  3. ehee tu la kan :) dni add mana yang sempat je skang ni

    ReplyDelete
  4. i suke cara u...hehehe..straight to the point...pada i, i leh terima cara u tu, kene dgn jiwa ai..hahaha! tetibe...yop! gurau je yop, saje kasi semak comment box, heeee...

    ReplyDelete
  5. awok..awok...teringat cite Kak Limah...hehe

    ReplyDelete
  6. paham.









    lain org lain caranya.
    ye dok?
    huhu

    ReplyDelete
  7. bunyinya macam sinar fm je. i folo. awok mmg tak minat folow2, sebab tu blog awok pun takde list follower. hehe.

    ReplyDelete
  8. akak tak de masalah..akak follow semua...( kecuali blog lucah dan politik..)

    ReplyDelete
  9. TEMAN PON DTG NI HA. NK KOMEN KAT BLOG MIKE NIH..HU3..

    ReplyDelete
  10. Yang penting kita saling tambah ilmu

    ReplyDelete
  11. kalau saye la kan, siapa2 je yang masuk belog saye, saye akan follow terus walaupun dia tak follow saye. sebab sebagai tanda terima kasih banyak2 sudi singgah belog saye yang x berapa nak idup tuh.. hehe

    ReplyDelete
  12. yeop.. nk cakap KL laaa hihihi..

    jika org follow sy..pasti sy follow balik sebab, sy mhargai follower sy..

    dah lama atau jarang sgt dah sy follow blog org sekarang ni(kecuali blog yg sgt menarik) sebab, saya tak fikir org menggemari blog saya.. jika saya follow..seolah2 sy 'mmaksa' org utk follow sy.. saya tak mahu begitu..

    sy juga jarang BW sekarang kecuali yg dtg mberi komen diblog saya sebab, sy bimbang jika komen sy dianggap 'isyarat' memanggil mereka ke blog saya.. sy komen ikhlas..tak lebih tak kurang..insyaallah..

    ReplyDelete
  13. kalau nak suruh org follow baik x yah...Biar deme ikhlas nak follow kiter krn blog kiter menarik deme. Kalo stakat jd follower tp pastu langsung x bace entry2 kiter buat natang mende ye tak? Stakat nak menambah bilangan follower kat blog kiter, xde ape nak nak dibanggakan kalau ramai bila babun follower pun tp stakat mcm yg teman ckp td baik x payah... It just my opinion & my prinsip :)

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss