Tuko menuko

Assalamualaikum semue...
walopon kome tengok awok takde posting2 ato (entri) baghu (baru)....
tapi awok tetap jugak nak berblog.....
dapat tuko template blog awok ni pun jadile....

tapi masalahnye ...
bile udah bertuko ni...
ade je yang awok ghase (rasa) tak pueh (puas) hati...
takpe......nanti2 bertuko lagi ni nampok gayenye niii...

4 Responses to "Tuko menuko"

  1. putih kelabu hijo!
    kelako!
    tapi ceria gak yop!
    tuko le kalo rase nak tuko, blog kome yop......

    ReplyDelete
  2. awok ni pun jaghang2 berblog gak..ni je baghu ghajin ngeblog..hehe

    ReplyDelete
  3. ni dalam proses testing la ni ek. banyok bertuko ni yob.

    ReplyDelete
  4. apa dihajapkan yob....udoh kome punye blog....ghope nuko baju pun tak ngape yob...yang penting ceghite kene selalu le juge betuko. Tapi ye le...kekadang teman sendighipun jaghang2 nuko labunnye....taim getoh makin mughoh ni lagi le makin maleh teman nuleh....ke situ pulok sotnye.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss