Semase blogwalking

Awok sebenonye udah lame tak berblogwalking....
Tapi 2 - 3 haghi (hari) ni baghu (baru) awok dapt berblogwalking.....
Blogwalking ni best, sebabnye selain kite dapat kengkawan baghu (baru) kite jugak dapat bace entri yang pelbagei.....

Dan awok peghatikan (perhatikan) kite bulih keneipasti umor blogger berdasokan pade template dan susinato blog deme.....
Tak pecaye?????
Ce kome terai pegi dekat blog yang berwarne warne dan susunator blog deme yang futuristik dengan pelbagei gajet.....
Ce kome tanye umor blogger ni bape agaknye.....
Awok pasti umo (umur) blogger musti dalam lingkungan 15 ke 25......

Kalo yang ke 25 ke ateh (atas) pulak....
Banyak blog yang awok pegi....
Blog deme sempoi sikit....
Tak terlalu crowded dengan gajet2 yang pelbagei......

Kalo kome pegi pulak ke blog yang tuannye beghumo (berumur) 30an macam awok ni....
Lagile sempoi.....
Asei ade entri baghu (baru)....
Ade chatbox, ade bloglist dah kighe (kira) ok.....

Tapi bende2 ni semue terpulang pade memasing....
Selagi owner blog ghase (rasa) blog die lawo.....
Takde masalah pun pade oghang (orang) lain.....

5 Responses to "Semase blogwalking"

  1. akak setuju sgt tu
    mcm blog akak yg umo 30-an ni
    ada hak wajib ajo..
    jnji update..

    da buh widget2 yg canggih manggih tu..dok berapo nok reti deh..hehhe

    lagipun kebizian..
    yg penting ada blog pun dah kira canggih dah ni..betul tak?

    ReplyDelete
  2. kite blog sempoi2 sudah....hehehehe..asalkan, ade yg sudi jenguk blog kite kan.......

    ReplyDelete
  3. ada betulnya. apa pun yang penting ringan orang senang masuk kan. kalau loading lembab macam siput nanti orang fed up. takmo tunggu. sebab nama pun blogwalking, lain la blogwaiting. hehehe...

    ReplyDelete
  4. eh, bile awk jenguk blog sy lak termasok golongan umor berape? hehe :P

    ReplyDelete
  5. awok setuju ngan yop..hehe makin berusia kita makin sempoi..yg wajib2 je ada..yg blink sana blink sini tu dh tak main dah..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss