1/2 bulan gaji ato minimum RM500

Cukop ke????
Jadi le....
Buat mase ni....

7 Responses to "1/2 bulan gaji ato minimum RM500"

  1. syukor le yop...dari teman ni, berita dari boss teman pun tak kedengaran lagi... biase ade duit ghaye...tp entoh... kurang 500 tu buleh la buat bajet duit minyak sama toll...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... dari takde Yob.

    Kalo nak ikut cukup kita ni bagi 5k bonus pun tak cukup. Huhuhu.
    setgh bln gaji tu blm cukup nak sambar handbag LV (ori) lagi tu. Bahahaha :D

    ReplyDelete
  3. sob sob sob..sedih..ni org sewasta ada ke idoknya..dh brape tahun takde ni

    ReplyDelete
  4. ok la tu...dari xdpt..kami yg swasta ni lgik la..huaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. cukup lah setakat tu...buat tampung surirumah ni ha yang dah start order kuih raya...buatnya malas....bukan malas ,tak sempat...sibuk jaga budak...

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdulillah..better dr takde..mcm awok ni..zero ajer

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss