Auto Blogwalking

Ishhh....
awok paling tak gemo le....
bile ade kengkawan yang gune software ni....
semate2 ndak taghik (tarik) kite datang ke blog die...

software ni same ade kite online ato (atau) tidak...
die yang buatkan koje untok kite....
die le yang jelajah blog ke blog....
biasenye dekat shoutbox blog tu...
tujuan nye nak bagitau le kunon die tengah berblogwalking....

ceh...
kome kene ingat...
ape sebenonye tujuan kome gune software ni???
nak naikkan traffic kome???
nak naikkan jumlah RM yang kome dapat daghi (dari) Nuffnang, Advertlets??? (sekadar contoh)...

udah2 le...
caghe (cara) kome ni pade awok tak bermoral...
dan udah salah dah...
cube le berblogwalking caghe (cara) jujor....

atopon (ataupun) kome bulih gunekan apesal.com ... ohbelog.com .... (sekadar contoh)....
yang ini kome bulih letak entri2 kome.....
bile2 mase pun selagi tak cecah limit yang deme tetapkan, Insyallah traffic ke blog kome akan naik.....

banyak lagi caghe (cara) kome gune selain daghi (dari) gune autoblogwalking ni ye...
udah2 le tu....

12 Responses to "Auto Blogwalking"

  1. sbb tu ai tader kotak menjerit tu. Hihi.

    ReplyDelete
  2. hukhuk..sangat sedih if ada org baut macam tu...
    hukhuk...@_@

    ReplyDelete
  3. nasib baik ZOuL punye tu Software Semi Blogwalking..tak de der nak auto2 sngt haha

    ReplyDelete
  4. memang tak bermoral la sape2 yg buat camtu..dpt trafik dgn cara tak betoi...

    ReplyDelete
  5. ilek yeop.. sentap laen macam je nih.. ramadhan kareem.. ramadhan kareem.. hehehhe..

    ReplyDelete
  6. xpernah pakai pun software tue..
    sy lbh suka BW sdri.. :)
    lebih kenal blogger lg..

    ReplyDelete
  7. xpernah pakai pun software tue..
    sy lbh suka BW sdri.. :)
    lebih kenal blogger lg..

    ReplyDelete
  8. jujur dan ikhlas tu penting kan? tepuk dada tanya iman, akal dan fikiran...ada patut ka buat lagu tu?

    ReplyDelete
  9. buleh ke autoblogwalking?..apasei teman tak tau??

    ReplyDelete
  10. yg guna cara tu mmg cara kotor laa..ngeh3..

    biar kt ni on9 btoi..bru hati pon sng and besh aje nak bw..

    ReplyDelete
  11. @PUANSTROBERI...
    errr.....awok tak dpt le polo PUANSTROBERI...... awok suke bace oghang ber hai2 dengan awok...

    @cik syieda_joy...
    adeeee oghang buat macam tu.....

    @En ZouL...
    ooo ade ye yang semi blogwalking??? idak pulak awok tau....

    @cik aisha...
    deme bukan peduli cik aisha....yang deme tau..traffic deme mencanak2 naiknye...

    @En ejai_ej...
    sentap??? itu bukan sentap la cho....tapi nasehat....

    @En jurnal murahan....
    adeeeee.....deme tak peduli murahan ato idak...deme tau traffic deme naik...

    @cik echaRierie....
    betoi tu....bio le kite gune caghe manual.....kite kenei lebih dengan kengkawna blogger.....

    @nitestalker....
    deme tak peduli pun......

    @cik Nini D....
    bulihhhh...ade software nye.....senang koje....tapi caghe tak bermorel le...

    @cik nuyui a.k.a miss NUSHA...
    betoi tu....deme tu...udah le menipu nak naikkan traffic deme..... tapi deme tak pikir caghe deme tu betoi ke idak....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss