Eklan Gravepine Samsung


Kome peghasan (perasan) tak......
sepatotnye eklan ni keluo Step 2 sekali...
tapi kat blog awok ni....
udah beghape (berapa) kali timboi eklan ni....
tapi step 2 tak keluo sekali kat bawah tu.....
kome penah kene macam ni???
ape maksud die kalo keluo macam ni???
tapi tak lengkap!?

8 Responses to "Eklan Gravepine Samsung"

  1. tak pernah ada eklan ni yob.. : P

    ReplyDelete
  2. awok tekan nak share pun x boleh. mmg eksyen jer kot.. hahahah

    ReplyDelete
  3. owh..pernah jgk jd b4 ni time dpt be cmni..tp x amik tau plk..haha..tryla share link..

    ReplyDelete
  4. tak tau lah saya..huhu.

    saya jwb soalan awak hr tu
    http://www.lydiamiza.com/2011/08/pasport-baby.html

    ReplyDelete
  5. saya pun tak paham dgn iklan tu..haha!

    ReplyDelete
  6. entah la..tak perasan lak.. tapi ok tu...klu de org klik dia link jugak...

    ReplyDelete
  7. @cik amirah...
    awok selalu ade eklan ni....tapi kali ni pulak keluonye tak lengkap...

    @sop...
    itu le paseinye....deme saje nak bagi kite paneh hati je ni kot???

    @cik echaRierie....
    tak bulih ndak share link die pun....pasei tak lengkap....

    @pnsusu...
    awok baghu ndak tau...

    @cik LM...
    macam kat ateh...awok baghu tau...

    @MDT...
    awok baghu ndak paham MDT....tapi tak jugak paham...

    @cik hyazz....
    ooooo...siriyesli...awok baghu tau....kalo camtu ...tak kesah le die lengkap ke idak kan???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss