Buffered Earnings lagi...

Alhamdulillah......
Awok dapat lagi satu BE daghi (dari) Nuffnang...
ghezeki (rezeki) Ramadan agaknye.....

betoi le ade blogger kate....
selagi kite tak cash out kan 'pendapatan' kite tu dengan Nuffnang...
memang deme takkan bagi BE...

time kasih le Nuffnang....

Tu Samsung Raya Gravepine yang baghu (baru) masok tu...

Kalo kome tengok yang metered earnings tu....
awok memang tak peghasan (perasan) pun bende ni masok....
tau2 je udah jadi metered earnings...
takpele....
jangan tamak....

18 Responses to "Buffered Earnings lagi..."

  1. awok kena cash out jugak ni..BE tak masuk2..huhu

    ReplyDelete
  2. buleh wat raya dah ni...hehee

    ReplyDelete
  3. tgn gatai gak ni nak cash out, tp ada BE duk running plak. Huhu.

    Tkpe. sila ber sabo yer. Hihi

    ReplyDelete
  4. salam kenal...

    mcmana nk dapat BE ya? sudi tak kongsikan dengan saya?

    mcmana nak cashout kalau ada 10rm je? hehehe...

    terima kasih ya...

    ReplyDelete
  5. tahniah!! Alhamdulillah..rezeki bulan Ramadhan..~~seghonok la deme..hehe

    ReplyDelete
  6. pakcik nuffnang ni kalau kita buat tak tau kat dia banyak pulak BE yang dia nak bagi tapi kalau dok tengok selalu tak dak pulak...

    ReplyDelete
  7. geram den tgk org dpt BE nih..pinjam soklan..biar buleh dapat BE..hahaha

    ReplyDelete
  8. syukur2..rezeki2..hehe.. :)
    congrats ~

    ReplyDelete
  9. rezeki ramadhan yer yeop..tahniah

    awok pulok tgh takder BE ...

    ReplyDelete
  10. rezeki la tur...awok punya BE CTR duk 0% jer..huhu..blog tak seberapa la katakan..hehee

    ReplyDelete
  11. @cik amirah...
    Alhamdulillah....rezeki bulan pose...

    @cik YAYA AZURA...
    betoi tu....syukur

    @cik Kalamhati...
    sungguh cik Kalamhati....dah cash out ni baghu le BE datang....kalo tak...jangan haghap...

    @En hyazz...
    jadile sikit2.....

    @PUANSTROBERI....
    kekekek......selagi bulih sabo...sabo PUANSTROBERI..... tapi awok gahse ok je kalo nak cash out kan pun.....nanti yang tu campo yang akan datang...

    @cikqila...
    tq.....tq...

    @cik simanis...
    kalo baghu RM10....cik simanis kene bersabo dulu...jauh lagi jalan nye tu.... blogger picisan macam kite ni kene bersabo.....banding dengan blogger yang pemes....deme sekali datang dekat 10 k oghang nye....

    @cik eda_ej....
    tq...tq...

    @cik salwaismail...
    pelan2 kayoh...nanti dapat le tu...

    @Cik Bell...
    tq...tq....rezeki bulan pose...

    @cik ~nsar~...
    eh ye ke??? ...awok idak pulak tau..... tapi awok memang besabo le dengan nuffnang ni...

    @apek poyo....
    soba....soba...nanti2 ekau dapek punyo....

    @cik echaRierie...
    tq...tq....

    @Yong Ummi Hanie...
    tq....tq.... sementaghe tengah ade ni....awok balon cukop2...

    @MamaYatie...
    sebenonye....awok pun same seblom ni.....tapi disebabkan udah ade ni....memang awok balon cukop2.....

    ReplyDelete
  12. ish patutle BE teman idok masuk2 lagi.ish letih teman nunggu idok bertelor2 BE..takok itu hajer..baguih le teman nak cash out earning teman yg baru hajer seratos lebih..terima kasih le ye sebab kabo..hehehehe

    ReplyDelete
  13. hurm..aku punye nuff ok je meleleh BE..aku tak pernah cash out lagi

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss