Halal Perak 2014


Haaa..... pada kome2 yang berada di kawasan Perak Tengah....
senang ceghite dikawasan sekitar Seri Iskandar, Parit, Bota dan kawasan sekitarnya....
moh kome... kita ke Ekspo Halal Perak 2014 ...
yang dianjurkan oleh Jabatan Agama Islam Perak ...
dengan kerjasama Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, Majlis Daerah Perak Tengah, Pejabat Daerah dan Tanah Perak Tengah.......
ekspo bermula dari hari ini 25 April sehingga ke 27 April 2014......

9 Responses to "Halal Perak 2014"

  1. ooo dah start la ni...bagus ekspo ni...support org2 kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting benda dan perkara yang halal yang kita nak support ni kan cik noe...

      Delete
    2. tul tu yob...dolu2 kita tak penting sgt bab2 halal ni...kita dah ramei sedo...

      Delete
    3. ye cik noe... dulu tak banyak pendedahan macam ni... itu yang orang tak berapa ambik berat... tapi sekarang dah senang nak dapat info.... itu yang makin ramai ambik berat tu...

      Delete
  2. Alang2 hujung mgu blh bawak family ke sana kan? Sekurang2 nya ada aktiviti bersama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah... dah ada dalam plan..... ate yang ada berdekatan tu moh le...

      Delete
  3. Replies
    1. harus... yang dekat wajib... boleh camtu?? hihihi

      Delete
  4. Bagus...that day expo halal kat penang pun best jugak

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss