Sg Papan, Royal Belum


Video diatas adalah semasa Fam Trip Eco Adventure - Royal Belum & Gopeng pada tahun 2013 yang lalu...
lokasi dalam video diatas adalah di Sg Papan, Royal Belum...
dimana kami ditunjukkan tempat binatang/haiwan mendapatkan mineral didalam hutan....
dengan menjilat garam mineral yang keluo dari celah2 batu......
walopon tak dapat melihat haiwan secara 'live'...
tapi dapat tengok tempat haiwan mencari makan pun udah kira baik....
awok cuba gemo dan suka dengan aktiviti hutan...
baik mendaki, trekking, berkhemah dan segala jenis yang berkaitan dengan aktiviti lasak....
paling seronok kalo dapat kumpulan yang 'sekepala' dan tak berkira dengan kita....
besttttt.....

7 Responses to "Sg Papan, Royal Belum"

  1. Rindu ler nak gi Belum lagi.... ari tu lom abih explore semua..x cukup masa.... sg kejar pun tak gi lagi..gi sg tiang ngan air terjun ruok jer... kena repeat balik ni... :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi le.... tempat2 camtu le yang patut kena pegi..... bestttt.... awok pun suke...

      Delete
  2. noe teringin nk pegi tempat macam ni...tapi hubby takut nk bawak...sbbnya yong ni...takut pacat...mau menjerit kt dalam utan tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekek... kalo pacat tu hisap darah kita... maknanya kita sehat le.......

      Delete
  3. Kena tengok.ni. nak.pergi tak berani. Takut pacat

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss