Kosong...Kosong




Aduilaaaaa....
seriously....pada masa ni....awok kebuntuan idea....
tak tau nak tulis apa untuk sehari dua ni...
nak dicerita pasal tempat menarik di Perak ...
banyakkkkkkkkkkkk....

tapi sebab awok tak sampai lagi....
tak seronok pulak nak bercerita...
mudah kalo setakat awok copy paste dari internet....
letak kat blog awok.....
buat entri baru...

tak seronok...
pada awok... macam takde 'roh' nak bercerita....
kalo boleh bio le awok udah sampei ke tempat2 tu..
baru seronok awok nak bercerita...

kome macam mana???
kalo takde idea????

28 Responses to "Kosong...Kosong"

  1. Ye ehh, kalau takde idea tuuu takpelaa. Lepas ni plan la memana nak pergi lak area perak ni. banyak lagi kan senarnye. Hehe, cuma masa nya laa kena tengok. Hehe.
    Kalau sy, takde idea nka tulis apa, memang sy tak tulis lah, hanya bw je. Kadang tu sampai xbukak pon blog. Sampai laa ada benda and sumting nak share. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss.. dikala awok takde idea nak menulis... kendian ada cahaya di hujung terowong... nantikan mingggu depan..... tq dik...

      Delete
  2. hah..dah xder idea lah tu..rilex n cool..nnt dtglah idea tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah...... Allah suruh rehat kejap le ni.....

      Delete
  3. harini mmg hari buntu idea gamaknyae,, heheh takpele,, relex kejap sehari hehe

    ReplyDelete
  4. Cik akak pon sama gak awok eh.
    Asyik dari tadi tempek gambo hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik akak... bile takde idea...... nak BW plak malas...... melengung je le...

      Delete
  5. wajah baru blok kamu ni yeop.. payah beno nak menekan ke entry kalo kat home..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa... ye ke.... itu sebab awok letak arkib kat sebelah kanan atas blog awok .. senang ..klik situ je...

      Delete
  6. aiza pun selalu takde idea juga nak menulisa.. aiza tengok orang dah ada anak selalu jadikan anak sebagai idea untuk menulis.. contohnya macam ben ashaari tu.. sehari sampai 10 entri cerita pasal anak dia je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errmmmm... point bagoih tu... Insyallah akan menyusul..tapi di blog awok yang satu lagi tu le...
      http://anaktayah.blogspot.com

      Delete
  7. tulis tentang tempoyak...tentang bahasa Perak....macam-macam ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pernah buat.... tapi good idea jugak tuuu

      Delete
  8. ala..bro nanti datg la idea tu..tapi lag feal nak tlis entry bila dah pnah sampai ke tempat tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan apa... kang orang tanya takde le nganga je...

      Delete
  9. Xleh g jln2 kat perak, g jln blog ore
    Cari idea, kdgn gitu jugk mari idea..
    Xpun tunggu komen kwn2.. kawan kawe rajin komen bernas2, tambh2 plk idea kawe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawe tunggu mu bagi idea pado kawe.... kawe nok royak banyok2... pung tokse...... ahaksss

      Delete
    2. kawe pehe hok mu kato..
      'kawe tunggu mu bagi idea pado kawe....'
      hok lain kawe tok pehe gapo mu kato..

      Delete
    3. atee..... orang Perak cakap Kelantan...memang bunyi pelik le... awok pun tak pahammmmm...

      Delete
  10. Bunda kalu mari tak der idea nak nuleh..bunda BW jer sehari dua tu... ..kalu time ada idea tu ..hari2 update .. itu pun kalu talian internet laju le... kalu idak ..idak juga ...nak bukak satu2 pun berejam menunggu nyer...macam mana nak update...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errmmmm... tips menarik... Insyallah akan awok susuli...tapi tunggu ....minggu depan.... Insyallah banyak benda nak tulis ni...

      Delete
  11. kalau dah time tak de Idea, memang tak jenguk blog dah. hahahaha... so far memang banyak je cerita yang nunggu list. korek korek photo lelama . buat throwback ke, buat 2 in 1 story ke..

    kupas tajuk akhbar ke. mcm mcm boleh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrmmmm.... ini pun bagoih jugak ni... tips2 kengkawan ni banyak menolong awok ni.....

      Delete
  12. Ni problem biasa untuk seorang penulis yeop oiiii..... istilah gini orang panggil "Writer Block"... teman pon kadang2 gitu ler...banyak benda nak cerita tp mental block pastu jari2 rasa cam mogok jer.... ekekekekekekeke... leh dulu pi pekena (c)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. ada istilahnya...idak le awok tau...... takpe... minggu depan kita banyak le benda nak cerita ye dak???

      Delete
  13. teman pun camtu yob...teman nk buat n3..mesti nk merasa g tempat tu..ambik sendiri gambo2 tu...baru seghonok beno rasanya nk buat n3...x nyabo2 nk masuk blogger...hehehe...tapi kan yob...kt umah tu klu ada cicak melinteh ke..lipeh ke..boleh cepat2 ambik gambo...boleh buat n3 tu...hahaha...ate...berkepit ngan kamera je le jawabnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu... kang tak ser0onok nak up entri ... kalo kita tak ketempat tu.... menipu boleh le.... hihihihi...... itu jenoh le pulak... berkepit tiap masa dengan kamera..... ahaksss

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss