Pameran Lukisan PIOR Perak


Salam Sejahtera, kepada saudara- saudari, dijemput menyaksikan pameran lukisan bertemakan 'pior' perak yang mengetengahkan hasil karya dari pelukis perak dan karya-karya yang berkaitan dengan negeri Perak Darul Ridzuan. 

Melalui karya-karya yang dihasilkan ia dapat mendekatkan lagi para pengunjung dengan keindahan negeri Perak, dan mengetengahkan bakat-bakat tempatan dinegeri Perak.

Majlis pembukaan akan diadakan pada 15 Mei 2014, pukul 3.00 petang, dan pameran akan berlangsung dari 15 Mei hingga 29 Mei 2014.

jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan 'PIOR' Perak di Galeri Artiseri, Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur.




Ok ...
acara diatas ni...
awok copy paste dari member awok dari Persatuan Pelukis Perak...
deme akan mengadakan pameran lukisan dari karya pelukis Perak yang berkaitan dengan negeri Perak.....
dan pameran ni diadakan di Kolumpo ye kome.....
jangan lepaskan peluang.... masuk adalah percuma!!

notakaki :
PIOR = PURE .... faham tak maksudnye???



15 Responses to "Pameran Lukisan PIOR Perak"

  1. Pameran lukisan memang cik akak suka.
    Tapi mahal betul kan karya dia orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala tu cik akak... tu nak cover kos sewa tempat tu... hihihihi

      Delete
  2. mula2 duk fikir gak..ape ke bender nyer pior tu...pehtu baru teringat...hehehe...bagus gak ni...suka tengok lukisan yg cantik2 tu....masuk free atau kena bayo yob?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk percuma je ni cik noe.... bila lagi nak tengok kan.....

      Delete
  3. Chantek.. awok pakei baju dialek perak tu kompem mecing nanti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mecing leeee... kamu muat lagi ke Edel??

      Delete
    2. gmpanggggg.... mane miker tau awok beli saiz xl n xxl nie? wakakakak


      er.. cer ajor cmane nk taghek oghang masok blog weh?

      Delete
    3. kekekekekekek....... sebabnye baju tu yang salah... cepat beno mengecut nye... kekeke....
      nak taghek oghang ke blog?? senang je... kamu letak gambo oghang bolen..... kekekek.. .ramei le oghang ke blog kamu nanti....

      Delete
  4. Replies
    1. lawa dan cantik...... rege nye pun cantik jugakkk

      Delete
  5. waowwww... teman nak pegi leee... ambik gambo je boleh kan... kene bayorrr ke weiiiii... jgn le mahey... teman nie koje kuli je... gagagaga pettakkkk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde le.. masuk free je chor...... kalo deme sughoh bayo jugak... mike keghap kan meja pendaftaran deme nanti.... hihihihi...... boleh je ambik gambo.....

      Delete
  6. terima kasih yob, promosinyer... pameran pior agak berjaya juga 7-8 keping juge lukisan terjual dari ahli-ahli persatuan pelukis.... jumpa nanti insyAllah september MCAT di IPOH pula...khabrnya di dataran ipoh...jom mengkome2 semua.

    from : syuQ.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss