Sub Menu tak Berfungsi


Awok nak bertanya sikit pada kengkawan...
macam ni...
kalo kome perasan pada tempat yang awok bulatkan merah tu....
sepatutnya....

bila klik tang Menu Aktiviti Air di Perak tu...
akan keluo semua Sub Menu yang ada tu...
tapi dalam kes awok ni...

bila klik je Menu Aktiviti Air di Perak tu...
tak keluo pun sub menu nya...
jenuh dah awok adjust...
tapi masih tak boleh...

mohon jasa baik kengkawan mana yang tau tu...
tolonggggggg awok.....

22 Responses to "Sub Menu tak Berfungsi"

  1. Problem line kot
    Tak pun setting nya.
    Cuba tanya pakar lah tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. line ok cik akak...... awok pun tak tau punca

      Delete
  2. tak dapat nak nolonggg...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele cik amirah.... dapat komen ni pun kira tolong jugak le... uhukkk

      Delete
  3. Salam yeop.... ni biasa nyer problem ngan coding blog ni....susah teman nak nolong sbb lain template lain codingnya... cuba mike ingat balik sebelum jadi gini, ada tak mike ubah apa2..kadang2 gitu ler problemnya.... gud luck yeop... (o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumussalam cho...
      mungkin jugak. le...
      sebabnye memang awok ada tuko 3-4-5-6-7-8-9 kali template haghi tu........ mungkin awok terusik coding dia.... macam nak kene tuko template lagi je ni....

      Delete
  4. tak dapat saya menolong..blog saya pun bmasalah...he..he.. :P
    selalu sebab line tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ate camne yop... udah ok ke blum blog mike tu??

      Delete
  5. baru aiza perasan.. agaknya ada ubah apa-apa code tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya le cik Aiza..... awok udah tak ingat.... maklumle ..haghi tu gatei tangan tuko2 template...

      Delete
  6. Entohlee kome. Awok pon tak pandai benda2 cenggituu. Betul le tak boleh nak klik pon, xkeluo pape. Hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. itule dik.... awok pun tak tau..... mungkin terusik coding tu... takpele..pelan2 kayuh..Insyallah ok....le kot

      Delete
  7. Replies
    1. agaknye le cik noe.... takpele..pelan2 awok tengok camne...

      Delete
  8. bunda tak pandey bab2 macam ni..coding2 ke hape bende seme tu yoep...mintak maap le ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe BUNDA... sudahnya.. awok tak pakei pun sub menu tu..... tapi magic sikit.. le tak nama menu awok tu....

      Delete
  9. tak pandai IT kite ni kalau nak nolong. maaf yer

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss