Movie Animation Park Studios Perak

Sebelum ni ada awok naikkan entri berkaitan dengan Animation Theme Park di Perak....
Taman Tema yang bakal dikenali sebagai Movie Animation Park Studios Perak  ini bakal siap pada Disember 2015 dan akan mula beroperasi pada 2016 nanti.....
pada yang nak tengok teaser atau rupa lokasi tempat ni nanti...
ada awok letakkan video dari Youtube dibawah ni...





18 Responses to "Movie Animation Park Studios Perak"

  1. ala mana videonya..x leh play le..
    ni mesti gempak ala2 universial studio... he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh...awok boleh je bukak video nye..... memang gempak... silap2 lagi gempak daghi USS tu...

      Delete
  2. wah.. semakin berkembang maju perak negeriku.. dah lama aiza tak balik perak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... jangan terkejut nanti balik Lenggong.... lalu highway area Jelapang nanti... udah lain oooooo........

      Delete
  3. makin hebat dah kan negeri perak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahmdulillah... tapi dalam masa yang sama awok harap deme tak lupe jugak pembangunan ukhrawi..... bio le pembangunan duniawi dan ukhrawi tu seiring.... kendong dunia..kejo akhirat.....

      Delete
  4. ai kensel ke USS... ai nak tunggu sampai menda alah ni siap. muahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantekkk... sabo ye... kekeke..macam awok pulak yang buat nyeeee

      Delete
  5. Replies
    1. area Meru Raya... sebelah exit tol Jelapang @ Ipoh Utara tuan

      Delete
  6. wahhh makin hebat perak...nanti otw balik kg terus leh singgah :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum..

    Moga perak menjadi negeri paling maju satu hari nanti...kan. Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikummusalam tuan.... Insyallah... kalo betoi perancangan dan takde ketirisan Insyallah boleh....

      Delete
  8. Wah...cam best ni...lambat lagi siapnya pulak.... dah maju perak skrg ni... (h)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpeee... tunggu...sekejap je ni siapnya... pejam celik..pejam celik.....

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah... tapi pada awok...bio sama... maju nya... dunia dengan akhirat....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss