Kenangan Fam Trip Eco Adventure 2013 - Royal Belum & Gopeng


Video ini sebenonya semasa program Fam Trip Eco Adventure 2013 - Royal Belum & Gopeng pada 30 Oktober - 2 November 2013...
video amatur kenangan dalam bot dari Jeti Tasik Banding menuju ke Royal Belum....
Intro diberi oleh Pemandu Pelancong Terbaik Negeri Perak 2013 - Encik Zukni Yusoff...
dan Nature Guide di Taman Negeri Royal Belum .......

14 Responses to "Kenangan Fam Trip Eco Adventure 2013 - Royal Belum & Gopeng "

  1. fakta baru tau..rupanya abg zuk best travel guide kat perak..
    fulllamak... baru tahu..smlm ada stalk fb turism perak..pasal fam trip kat sana..
    fullamak best giler TGOK GAMBAR... :P
    Next time buat lg bang...lpas tu jgn lpa invite ha..ha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.... sekarang dah tau kan?? skill dia hebat... dia tau macam mana nak tackle kelompok yang ada dalam sesebuah group tu..... ..
      Insyallah ...kalo takde apa2 boleh je kami2 ni jemput lagiii

      Delete
  2. Tak dpt nak tengok video tu. Btw sy rasa kenangan tu mesti mengukir seribu senyuman buat kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan manis...... senyum sampei ke telinga

      Delete
  3. Terbaekk lah Abg Zuk ni..... mmg gelak jer kitaorg dibuatnya...ekekekekeke.... :D

    ReplyDelete
  4. Hutan Belum ni saya belum jejak lagi walaupun selalu sangat dengar cerita ayah saya buat operasi zaman komunis dulu. Itu jam, empangan Tasik Banding tu pun belum wujud lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ada kesempatan singgah la cho... seronok dapat kesini... tenang jeee

      Delete
  5. Replies
    1. dapat datang ke Perak sekali pun dah ok cik farhana..... moh le ke Perak...

      Delete
  6. suara Encik Zukni tu macho la...sesuai jadi juruhebah tu...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam masa sama... dia ada jugak buat voice over untuk iklan... ato cerita....

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss