Pasar Tamu Koleksi Antik & Vintaj @ Kellie's Castle



Lagi event terbaru yang akan berlangsung di Kellie's Castle, Batu Gajah...
awok salute le tokeh Kellie's Castle sekaghang ni...
banyak aktiviti yang dia buat ...
semata2 untuk naikkan pelancongan dikawasan Kellie's Castle dan di Batu Gajah amnya...
para pencinta barangan antik dan vintaj jangan lepaskan peluang utnuk dapatkan barang2 yang kome idamkan masa tarikh tu.....



Sementara tu...
bersempena dengan event Ol'Skool tu juga akan diadakan Kellie's Castle Classic Bike Day pada 4 Mei 2014 ...
apelagi..... moh kome!!!

18 Responses to "Pasar Tamu Koleksi Antik & Vintaj @ Kellie's Castle"

  1. Wah nampak hebat lah awok hihi

    ReplyDelete
  2. cam best jer event ni...kalau teman balik Seri Iskandar time2 tu boleh la singgah.... mesti menarik tuuuu.... dah lama x singgah castle tu... asik lalu jer klu balik kg atau balik kl... :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takpe... pasar karat kat AMcorp Mall tu pun gempak jugak ....

      Delete
  4. Replies
    1. setuju tuan... awok tengok promo pun menarik...

      Delete
  5. ooo ada program kat sana yer...jauh ler nak pegi...klu ada blk kg..boleh le jugak nyinggah

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele... kalo kebetulan balik kg .. singgah le cik noe...

      Delete
  6. ish bgusnya touke...Kellie's Castle ni...
    bayak program dijalankan.. good..
    mana yg bdekatan jempurt2 singgah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelbagaikan aktiviti... baru le meriah tempat ni kan....

      Delete
  7. Dekat bebenor dengan rumah kampung teman ni. Tapi sayang, teman tak dapat nak balik kampung dalam waktu terdekat ni. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpele.. awok rasa nanti2 ada lagi deme buat... jangan riso...

      Delete
  8. Replies
    1. kalo berkesempatan.... mana le tau,....kot2 tersingggah kat Ipoh masa tu... singgah le kat sini... cik wantie

      Delete
  9. Dulu ayah saya minat sungguh dgn vespa. Skrg dah bersara kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bersara?? abis tu...motor vespa nya ada lagi ke???

      Delete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss