Akhirnye....


Awok aktif berblog ni tak lame......
dan mule rejister dengan Nuffnang pade bulan Ogos 2010 yang lepaih (lepas).....
dan pade hujong tahun lepaih (lepas) awok selow berblog.....
sampeikan seminggu due takde entri baghu (baru) daghi (dari) awok.....

bermule daghi (dari) bulan Ogos 2010 tu.....
awok mule dapat earnings daghi (dari) Nuffnang....
walopon tak banyak macam blogger2 hebat yang lain....
tapi at least bergeghak (bergerak) jugak le amaun yang awok dapat tu.....

tapi awok sangke paneh (panas) sampei ke petang....
ghupenye (rupanya) hujan ditengahaghi (tengahari).....
mase awok selow berblog hujong tahon lepaih (lepas) sampei le ke awei (awal) bulan 3 lepaih (lepas)....
earnings awok tak bergeghak (bergerak) langsong.....

ye le...awok paham le sebabnye entri yang awok buat sikit beno...
dan yang melawat ke blog awok pun sikit sangaattttt....
tapi Alhamdulillah......akhirnyeeee
baghu (baru) pagi tadi awok nengok (tengok)......

earnings awok bergeghak (bergerak) jugak le walopon sikit....
ghasenye ini ateh (atas) sebab ghamei (ramai) yang menjengah ke sini.....
dan jugak entri2 baghu (baru) awok yang banyak sikit daghi (dari) dulu.....
jadile......daghi (dari) takde langsong......

ade ghezeki (rezeki).....
bulih le awok cash out kan nanti ni......
teghime (terima) kasih Nuffnang!!......

7 Responses to "Akhirnye...."

  1. Pendapatan sampingan, yang penting minat blogging

    ReplyDelete
  2. hurm.. setuju yeop.. sampingan je. tp kalo udah oghang bagi amek aje.. jgn tolak2.. hahahhaha

    ReplyDelete
  3. yang penting update kena selalu...baru nuff pun meletop...:)

    ReplyDelete
  4. cane nak reg nuffnang?im new here :P

    ReplyDelete
  5. salam...
    snok la dia...cik nuffnang bg pitih..

    salam ukhuwah...
    aza follow belog ini

    ReplyDelete
  6. maleh nak jengok kat nuffnang, sebab jarang gak update blog.

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss