Awok Lupeeeeeeeeeeeeeee


Kome ingat ceghite (cerita) awok kene saman dengan JPJ hujong tahon lepaih (lepas)???
tak ingat?? klik yang ni pulakkkk Sughat Chenta .....
alaaaa.....yang awok kene saman pasei rodtek mati 2 haghi (hari) .....
awok kene saman haghi (hari) Ahad) dekat2 pukoi 6 petang......

awok terlupe sunggoh yang awok kene pegi kot (court) 18 Mac yang lepaih (lepas)....
ini udah sebulan lebih dah ni....
kejap lagi awok nak ke JPJ....

nak mintak taghikh (tarikh) baghu (baru) naik kot (court)....
adoiilleee....jangan lupe lagi udah leee....

6 Responses to "Awok Lupeeeeeeeeeeeeeee"

  1. jgn lupa lg tau...bahaya asik lupa jek ni.set kat kalender dan reminder hp..

    ReplyDelete
  2. erk..smpai ke court eh.

    err...apsal bkn derang yg bagi surat balik gitau tarikh lain atau follow up dgn tindakan seterusnya.
    kalo kita tak hadir ni biasa ada surat lain yg kita akan dpt dlm tempoh 14 hari dari date yg kena pegi court tu. Tp ni ngan JPJ ek.. tatau la cena tindakan dia. hihi :D

    ReplyDelete
  3. jgn sampey kene dapat waran tangkap udah le yeop..

    ReplyDelete
  4. naik court ??? hahaha ! paling malas taw .. rase takot nak terkencing plak tuh . SERIK ! =)

    ReplyDelete
  5. ateee... awok kena set reminder la yeop...hihiii

    ReplyDelete
  6. ni kena set reminder ni...sy pon selalu lupe...bahaya btol kalo bab2 penting cmni...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss