Celcom...Nak tuko ke tak nak???

Peghasaan (perasaan) awok mase ni....
Gegham (geram) campo bengang dengan Celcom....
Awok ingatkan line tipon Celcom je yang teghok (teruk)....
Ghupenye (rupanya) broadband Celcom pun teghok (teruk) teruk juge.....

Apekeheinye le dengan Celcom ni....
Awok tau le kome tengah ghamei (ramai) yang gune BB Celcom....
Tapi itu bukan le alasan untok tidak 'mencantikkan' coverage broadband kome tuuuuu....
Patotnye lagi ghamei (ramai) yang gune.....
Coverage kene lagi cantek le....

Udah le macam tu...
Berughusan (berurusan) dengan call centre Celcom ok....
Tapi kenape le kome tak update bil oghang(orang) dengan kadar segeghe (segera)?????
Adoileeee....

Sekghang (sekarang) ni dalam pikighan (fikiran) awok.....
Nak tuko ke tak nak???
Nak tuko ke tak nak???

7 Responses to "Celcom...Nak tuko ke tak nak???"

  1. dorang da bgtau ke sebab musabab coverage slow?

    atau sejak guna bb ni memang slow eh..kalu gtu gak..tepuk dada tanya selera..hehe

    ReplyDelete
  2. broadband ni payahnya kena nengok area kut yob.mana2 pun sama je rasanya.kami skrng tgh guna digi.ok je rasanya.lagipun murah je RM38 sebulan kalo tak laju sgt pun tkde la rasa terbakor sgt hati..hua hua

    ReplyDelete
  3. @cik Kalamhati....
    bako??? errrr jangan le...... awok maghah Celcom...ni teghoih line ok...

    @cik sarah-najwan....
    itu le masalah nye...at least inform le bagitau line BB ade problem...ni tak ...buat kite penggune sakit ati jeee

    @Yob Sharouk....
    Redtone....peghenah dengo....tapi awok tak tau pulak yang ini line internet??

    @cik eda_ej....
    takpe...takpe...awok bagi peluang lagi...... kalo tak...babai leee

    @cik Dni....
    geram sangat niiii.....tpai sebab dah ok...tak jadi nak geram lagi....

    @cik amirah.....
    masalahnye kawasan awok ni dikabokan celcom territory.....tapi semenjak due menjak ni yang teghok sesangat...... apele masalah deme ni....bukan ndak dikaboo

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss