Ant & Dec - Saturday Night Takeaway

Malam Sabtu yang lepaih (lepas)
ato (atau) awok bulih kate awei pagi Ahad yang lepaih (lepas).....
awok tertengok channel itv ..... kat Astro....
dan mase tu tengah rancangan Ant & Dec - Saturday Night Takeaway....


ini le si Ant dan si Dec tu...
jangan le kome tanye awok....
yang mane Ant ....
dan yang mane si Dec.....
deme ni kalo kat UK memang pemes (famous)....
deme jugak pengacaghe (pengacara) ghancangan (rancangan) Britain Got Talent....

ghancangan (rancangan) deme Ant & Dec - Saturday Night Takeaway ni macam ghancangan (rancangan) talkshow...
cume bezenye ade sikit2 game...
ade nyanyian....
dan macam2 lagi le...

Episod yang awok tengok baghu (baru) ni....
Deme dah buat suprise kat soghang penonton deme.....
mase penonton deme kat studio...
secaghe (secara) senyap deme dah bawak laghi (lari) motokar penonton tadi tu.....

Inile penonton deme yang bertuah tu....
Michelle ke Sara name die....
awok udah lupe...

Ini le tempatnye dimane deme bawak laghi (lari) motokar minah tu....
Paris tu kome.... bukan Parit yeee


Ini name segmen dalam ghancangan (rancangan) deme ni.....
Dan deme bagi 3 soalan pade minah tu......
untok soalan pertame....
kalo die jawab dengan betoi.....
die dapat hadiah Rim Alloy......

Untok soalan kedue.....
deme bagi dia hadiah melancong ke Paris menggunekan Eurostar...
Eurostar ni kighe (kira) keghetapi (keretapi) laju antaghe (antara) UK ke Perancis....
soalan ketige pulak die dapat hadiah melancong ke Afrika Selatan....
kalo die dapat jawab soalan dengan betoi.....



dan ini hadiah finale nye.....
kalo die dapat jawab dengan betoi....
die akan dapat sebiji lagi motokar baghu (baru).....
disamping motokar die tadi.....

SOALAN AWOK :
APE NAME MOTOKAR LAME MINAH TU BERDASOKAN GAMBO YANG AWOK LETAK TU????

0 Response to "Ant & Dec - Saturday Night Takeaway"

Post a Comment

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss