Haghi Minggu - Blog Slow?!


Untok malam kedue cuti ni awok tak bulih nak tido awei (awal)...
dan bile tak bulih tido....
menaip le kegheje (kerja) awok....

idakle siang awok tak bulih menaip....
tapi paham2 le....
anak2 awok kompem tak dudok diam kalo awok on kan laptop ni....

dan biase jugakk...
asei haghi (hari) minggu je....
blog mesti slow.....
e ntri baghu (baru) pun kughang (kurang)....

yang berkunjong ke blog jugak berkughang (berkurang)......
agaknye semue bloggers nak luangkan mase yang ade dengan famili kot???
itu yang semue maleh (malas) nak mengadap komputer tu....
tapi takpe....

bende ni sementaghe (sementara) ....
kome tengok le nanti haghi senayan (hari Isnin) nanti....
berjujoih2 (bertalu2) oghang ke blog sane sini....
entri2 pun banyak....
itu tandenye ghamei (ramai) yang online daghi (dari) opis tu....hehehe

okle kome.....
jumpe haghi senayan (hari Isnin) nanti.....

1 Response to "Haghi Minggu - Blog Slow?!"

  1. He he he, malas sikit nak blogwalking weekend, lepak2 kat rumah bersama famili kan

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss