1st entri daghi (dari) henpon

Awok akui awok bukanle terer sangat pasei (pasal) gajet ni..... Dan awok baghu (baru) bulih post entri baghu (baru) daghi (dari) henpon awok.............. Kekekkeke...... Okle sebab ni baghu (baru) 1st time terai...... Pendek2 le dulu awok taip......

11 Responses to "1st entri daghi (dari) henpon"

  1. makin maju nmpknya yob ni..hehe tahniah!

    ReplyDelete
  2. gune smart phone bestla....line celcome, access internet RM2.50 perday kan...best2!!!...

    ReplyDelete
  3. mike maju nam puloh tapak di depan teman...tgh jeles nih yeop..!!

    ReplyDelete
  4. Wah.. bestnye.. nak terai gak leh ke?
    Jemput keALL IN ONE

    ReplyDelete
  5. wahh.. yeop udah maju.. kalo pakey hp itam puteh teman ni agak2 buleh ke idak ye?? hehhehe..

    ReplyDelete
  6. guna hfon apa ni yeob...
    pasni makin ligat le...
    update dr hp ajer...

    1 klik utk HB yeop

    ReplyDelete
  7. @cik Kalamhati....
    time kasih....time kasih....awok pun menghangkak lagi nii...

    @cik eMMe,...
    kalo hen[onnye smart.....tapi yang gunenye tak smart pun tak gune jugakkk... (smart kat sini maksudnye tak reti gune henpon smart tu)

    @CHor...
    awok nampok dah...nampok mike tengah jeles tu Chor...hehehe.....awok 'tengin' lagi pasei bende2 ni Chor...takde lebih mane pun...

    @cik nur....
    memang best...lagi best kalo kita dapat explore lebih lagi dengan henpon kite....

    @en sharinginfoz@en nik
    ikot mane yang kite mudah la en nik.....kalo selese dengan laptop...maintain le....awok ni pun kebetolan je tadi ni...

    @cik eda_ej...
    errr...errr..bulih kot.....

    @kakyong....
    henpon mughah je kakyong....tak maju macam iphone 4 maupun ipad....

    ReplyDelete
  8. lepas ni berderet le n3 ye..senang update pakai henpon je..

    ReplyDelete
  9. @cik FIqas....
    tak jugakkkk....awok tak gheti lagi gune post entri daghi henpon lagi ni...sikit2 bulih leee....

    ReplyDelete
  10. dulu dekat setahun dni blogging dengan hp sebab laptop rosak hehe... skang rasa macam tak biasa dah. tapi selalu check komen dengan hp kalo kua g memana :)

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss