Macam mane bulih tigheh tu???


Dalm entri sebelum ni 'Sabtu Yang Sibuk'.....
Adele awok berceghite (bercerita) yang awok sempat membawak anak bini awok ke Dataran Ipoh.....
pekene Char Kuetiau.....

kali ni ceghite (cerita) awok tak panjang.....
pendek jee...
awok angkot sekali semue anak2 awok....
termasok le yang kecik tuuu...

yang kakak dengan abang nye takde masalahle ....
sebabnye deme udah berjalan sendighi (sendiri).....
yang kecik pulak .....awok terpakse letakkan die dalam Stroller....
kughang2 (kurang2) nye dapat jugak le die tido....

ceghite (ceritanya) bermule selepaih (selepas) habeh makan.....
awok anak beghanak berjalan balik ke motokar.....
si abang dengan si kakak .....
tulong pegangkan stroller (dalam kate lain:menolak stroller)

nak dijadikan ceghite (cerita) si abang tadi terjatoh le di belakang stroller....
agaknye tak dapat step nak tolak kot???
dan jatohnye betoi2 depan soghang (sorang) makcik yang berniage kat situ....
disangkenye anak awok yang jatoh tu......jatohnye daghi (dri) dalam stroller....

dengan jeghitan (jeritan) die yang kuat.....
dengan muke terkejot beghoknye (beruknya) die...
sambei (sambil) nak mengangkat anak awok.....
die bertanye...".macam mane bende (bace : stroller) ni bulih tigheh (tiris : bocor) ni yop????"

"kesian anak mike tu.....
jatoh daghi dalam ni".....
awok yang udah agak bende ni....
teghoih cakap kat die....

"makcik, yang dalam ni elok je tido makcik oooiii'
yang jatoh tu memang dok kat belakang 'bende' ni makcik oooooiiii.....
dengan muke kaber hensemnye.....
makcik ni pelan2 die ngilang (menghilang) sambei (sambil) kengkawan die campo dengan awok dan wife tak ghenti (berhenti) gelakkan die.....kekekek'

P/S: tak baik kan awok ni???

8 Responses to "Macam mane bulih tigheh tu???"

  1. macam2 kan, ingatkan anak awok jatuh

    ReplyDelete
  2. hihihii..teman gemo melayan oghang tue yg mcm tu to..prihatin die ta..

    ReplyDelete
  3. kalau ada kat situ pasti gelak sakan juge

    ReplyDelete
  4. hahhaha... tigheh... dari stroller..

    ReplyDelete
  5. ekekekeke...lawok ...lawok..;p

    bese le yop..bawok anok kecik ni mmg le payah sikit..belum ada 'kaki'...tp syukurle ade stroller..kami pun itu le gadgetnye...

    ReplyDelete
  6. @cik Dni...
    eerrrr...awok tak tersengaje gelakkan die...hehehe

    @En Sharinginfoz ...
    memang anak awok jatoh...tpai bukan yang dalam stroller tuu....heheh

    @Chor...
    memang die prihatin..... itu yang die tego tuuu....tapi yang tak baiknye dgn anak2 die gelakkan dieee...

    @cik nur....
    kompem.....

    @kakyong....
    agaknye die tak beghape nampak kottt.....

    @en aibaks....
    awok tak sengaje gelakkan die...heheh

    @Yong Ummi Hanie...
    itu le die Yong.....kalo tak sekse le nak dukong jee....dukong baby ni bukan bulih dukong macam budak beso...kene kendong die..... awok k

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss