2011


Salam Semue.....
laaa.... baghu (baru) awok peghasan (perasan)....
ini ghupenye (rupanya) posting pertame awok untok 2011 ni....

aduiileeee......
maap le kome....
bukannye maleh (malas)....
tapi kekangan keghoje (kerja)......

awok kene le selow (slow) sikit berblog ni.....
takpe.....
dah tak lame dahhh....

hei (hal) nak beghenti (berhenti) keghoje (kerja) pun dah setel......
jadi bulih le awok berposting macam biase........
ghindu (rindu) nak bergebang....berlabon dengan kome semuee....
kawan2 blog yang amat le awok hormati....

P/S: 2011 ...moge menjadi kite menjadi insan yang lebih baik daghi (dari) tahun sebelum ni.....
P/S1 ; nanti awok aplod lagi gambo2 kat ROyal Belum

10 Responses to "2011"

  1. jemput dtg majlis perkahwinan adik saya di Kg Kelan Satu, Slim River, Sabtu - 8 Jan 2010...nak kad tgk kat blog saya, posts yg lepas2...eheheh...nnt saya up lagi skali....

    Selamat Tahun baru 2011 buat yop n famili...

    ReplyDelete
  2. hahahah.. selamat new year yeop. kome udah beghenti ker? bio bebeno...

    ReplyDelete
  3. jadi ke kome berenti kerja tu?
    selamat maju jaya la ye...

    ReplyDelete
  4. salam 2011 yop ! haah lam emike stop berlabun cni..takpe teman paham bbeno ha....
    mike nk berenti keroje?
    dah dpt gantinye ke?
    ape2pun gudluck yer...
    slmt berlabon kendian nnti ;p

    ReplyDelete
  5. hehe tu la..awok duk nunggu je mana la entry baru yob..

    selamat tahun baru ye yob D08..

    ReplyDelete
  6. miker dh beghenti? ini siriyessss

    ReplyDelete
  7. ghasenye, kite udoh seghope yeop.. udoh jaghang dpt bebelog kite ni yak..apa2 pun, teman haghap kite idok le sampei beghenti teghuih ..

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru yeob..

    semoga diperkenankan apa yg dihajati tahun ni..

    ReplyDelete
  9. @cik eMMe....
    baghu peghasan mike menjemput.......alahai...udah lepaih pun tarikh nyeee.....maap la yeee

    @ejai_ej....
    isshhh takdele...awok kat tempat lame lagi.....

    @cik FIqas.....
    takleee.....awok maintain lagiii tempat koje sekaghang niii

    @Yong Ummi Hanie....
    takpe....awok udah tak bizi sangat ni...awok setat balik macam dulu.....sampei muntah le kome bace entri2 awok nanti....jangan menyampah sudahleee....

    @cikKalam Hati...
    ade.....bizi banyak mase tuuuu

    @Hanibi...
    belom beghenti dan masih disini....

    @SOpi....
    dah ade entri2 baghu....jangan meyampah dan boring bace entri2 baghu awok udah leee

    @ Chor...
    Insyallah...tak ilangnye.....selagi hayat dikandong badan....dan selagi ade idea menulih....kite tulih je CHor...oghang suke ke idakkk..belakang kigheee

    @KakYong...
    same le kite....moge 2011 menjadikan kite lebih baik daghi sebelom niii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss