Kenape Nak Komen Kalo tak Dibaleh (dibalas)


Peghenah (pernah) tak kome hadapi situasi macam ni....
kome ke blog oghang (orang)....
dan kome dengan senang hatinye mengomen entri2 deme.....
dan tuan punye blog tak baleh (balas) pun komen kome???

ape peghasaan (perasaan) kome???
ghase (rasa) macam tak dialu2 kan kedatangan kome tu kan???
bagi blogger yang baghu (baru) teghejun (terjun) ke duniye blog ni pulak...
ghase (rasa) kecik sangat.....

mentang2 le kome blogger baghu (baru).....
kome tak dilayan pun....

tapi kome kene ingat.....
disebabkan deme tu blogger lame.....
deme dah ghamei (ramai) kawan dalam duniye blog ni...
dan ghamei (ramai) yang tinggei (tinggal) kan komen....

jenoh deme nak layan semue komen ooooo......
jadinye kome anggap le kome bernasib baik kalo komen kome dibaleh (dibalas) owner blog tadi...
tak payah le nak ghase (rasa) kecik2 hati.....meghajuk (merajuk).....
biase le tu.....
lame2 bile kome dah ghamei (ramai) kawan kat duniye blog ni....
kome pun tak terlayan komen yang masokkk.....

P/S: ghase (rasa) macam peghenah (pernah) je tulih (tulis) hei (hal) komen ni....

14 Responses to "Kenape Nak Komen Kalo tak Dibaleh (dibalas)"

  1. haha, kyle singgah dtg test tgk tuan blog akan dibaleh ke tak....hehe

    ReplyDelete
  2. selalu juga mcm tu.. tp selalu fikir positif.. klu dia balas kita suka.. klu tidak pun tak apa.. mungkin dia tak sempat sbb ramai yg komen dan singgah ke blog dia..

    ReplyDelete
  3. Pernah komen x dibalas, tp sy x ambil hati pun..hak blogger tu sendirilah bg saya..tp kalo org komen kt blog saya, saya secubanya membalas komen mereka..insyaallah

    ReplyDelete
  4. Itu le pase..memule teman rase semacam juge...rase macam terhine pun ade...tapi teman pun pikio jugak, kalu teman pun femes macam diorang, mungkin teman pon tak terlayan, sebab ramei yob...tapi setakat ni teman cube yang termampu teman le...idak gitu....

    ReplyDelete
  5. kadang2 balas.. kadang2 idak..
    bergantung pada masa..

    ReplyDelete
  6. @kyle....
    hahahhaa..... ni kighe nak test le ni ye??? haaa..ni dah baleh ni....amacam???

    @cik Hanis Azla
    itu le....dalam kite berblog ni kite kene selalu positif...kalo tak memang moral kite down....

    @-Sara-
    hehehe...biase le...mase baghu2 join blog ni.....mule2
    jeee...lepaih tu ok....

    @kak nisa
    awok cube baleh setiap komen yang masok kat blog awok ni.....dan bile ade oghang komen kat blog awok....kompem awok pulak komen akt blog dieee

    ReplyDelete
  7. ada jugak blogger yg byk dapat komen tu mmg dah selalu bagtau, dia tak sempat nak balas komen sbb byk sgt, klu yg cm tu sy tak kisah..tapi mmg la kalau kita komen harap dibalas, dijawab la...sbb mcam saya, klu saya tinggal komen, sy akan dtg balik, tgk komen sy dijawab tak...:)

    ReplyDelete
  8. salam abg dkosonglapan..

    hehe..yanie nye style memang tak reply komen2 kat belog...tp balas dalam hati....hehe..

    tp saper2 yg komen di belog yanie...yanie akan kunjung balas ke belog diorang....sebagai tanda penghargaan diorang yg sudi singgah di belog yanie

    (^^,)

    ReplyDelete
  9. tu la pasal.. klu mase nk post n3 dengan harapan orang datang pastu tak balas balik komen mereka2 tu.. payah la.. bak kate aku.. "no komen".. haha

    ReplyDelete
  10. teman mungkin tak balaih komen tp teman biasanya akan komen kat belog deme pulok....mcm yg teman buat sekaghang kat belog mike nih hihihi..

    ReplyDelete
  11. @Fadzli Amir...
    betoi tuu....kite selagi laghat nak menjawab komen yang datng....kite jawab....kughang2 nye deme seghonok....komen deme berbalehh...

    @cik Yan...
    mase pun main peghanan jugak.....tapi kalo ade mase.....jawab je semue komen yang ade.....baghu le deme pun seghonok nak menjengah balik blog kitee...

    @cik Fiqas...
    waaahhhh...ghajin cik Fiqas...jejak balik komen2 cik FIqas yeee....macam awok ni....awok terai jawab mane2 komen yang ade...... kalo tak haghi ni...besok....sebolehnye...awok nak jawab jugakkk...

    @cik yanie....
    yang tu pun bagoih jugakk...at least deme tau yang kite ade bace komen deme walopon tak dibaleh....kughang2 nye kite baleh kunjungan deme kat blog kite tu kan???

    @aibaks....
    no komen....yang tu pun kighe komen jugak le......walopon kaso sikit komen nye....hehehe

    @ Chor.....
    caghe mike bagoih jugak ni chor..... komen deme tak berjawab....tapi mike komen pulak kat blog deme....bulih le tunjok pade deme yang mike ni baleh kunjongan deme....

    ReplyDelete
  12. alamak..terasa.. :'( D_08 komen gak kat blog aku, tp, kdg2 lupa nak balas kot.. (>_<) ampun dear.. kat komen, kdg2 aku lupa nak tgk..tp, kalo tinggalkan jejak kat shoutbox, insyaallah aku balas jejak balik.. PEACE ya :)

    ReplyDelete
  13. @cik najwa...
    ishhh...awok ok jeee...oghang baleh ke idakk...awok komen jeee...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss