Beghenti Keghoje (Berhenti Kerja)..


Salam Semue....
Posting2 awok sebelum ni....
kome yang ngikot entri awok peghasan (perasan) yang awok udah tak lalu nak keghoje (kerja) kat tempat sekaghang (sekarang) awok keghoje (kerja).......

dan dalam entri sebelom ni pun awok ade kabo.....
yang hei (hal) awok nak beghenti keghoje (berhenti kerja) tu udah setel....
dan ade yang salah paham ingat awok udah beghenti keghoje (berhenti kerja)......

maksud awok hei (hal) ni udah setel.....
bukanle bermaksud yang awok udah beghenti keghoje (berhenti kerja)......
tapi bermaksud yang hei beghenti keghoje (hal berhenti kerja) ni udah tak masok dalam azam awok tahun ni.....

lepaih buat list bughuk (buruk) baik tindakan awok ni.....
dan ambik kighe (kira) pandangan dan nasehat oghang (orang) terdekat....
termasok le bos awokkk.....

awok putuihkan (putuskan) awok akan stay dengan keghoje (kerja) awok sekaghang (sekarang) ni.....
sampei le awok udah tak lalu nak keghoje (kerja) sini lagi......
ditambah pulak plan2 kontigensi awok tak dapat dilaksanakan sekaghang (sekarang) ni......
kene le playsafe komeee.......

mintak mahap le kalo kome udah konpius dengan maksud awok sebelum niii.....
hehehehe.....

4 Responses to "Beghenti Keghoje (Berhenti Kerja).."

  1. saya tak konpius.. saya tahu awak tgh timbang tara, dgr lak bos baru kata jangan berenti.. kan kan kan..?

    so selamat bekerja laa yaa!
    Jom Join GA PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  2. @cik Dni....
    tq...tq...teghime kasih....

    @cik sw33tdarling.com....
    betoi tu....memang awok tgh pikio2kan......ape implikasi kalo awok buat pilihan tu nanti......
    anyway tq cik sw33tdarling.com

    ReplyDelete
  3. ooo...igtkan yob jadi berenti kerja..
    apa2 pun, selamat maju jaya utk yob..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss