Auto Blogwalking....


Ade kengkawan yang oper (offer) awok gunekan Auto Blogwalking.....
tapi dengan caghe (cara) baek .....
awok tolak....

maap le kome...
awok ghase (rasa) auto blogwalking ni....
macam takde etika.....

nak traffic kite naik dengan mudah.....
dan kite tak payah nak berblogwalking ke blog oghang (orang)....
ade software yang jogingkan untuk kite...

dan bile traffic kite naik....
sape2 yang ade gune iklan macam nuffnang, mangga ad, advertlets, google adsense dan macam2 lagi le iklan....
kompem naik kome punye RM....
tak aci le camtu....

jadi maapkan awok ye kengkawan....
awok terpakse tolak niat baek kome tu...

10 Responses to "Auto Blogwalking...."

  1. auto senang sangat.. malas la tu rupenyee

    ReplyDelete
  2. betul3..

    nak BW pun buatlah betul2..
    paling kurang pom..buka blog org lain..cari sbox..tinggal jejak

    jika n3 menarik komen pom bole kan..jika tak nak komen..ucap salam kat sbox je..

    hepi2 blogging deh..

    ReplyDelete
  3. ada jugak org offer benda nih...tp tak nk la..sbb kita blogging bukan nak up traffic semata2 kan, lagipun tak bagus la buat cam tu..tak adil utk blogger lain...

    ReplyDelete
  4. Rasanya bergantung kepada orang tu la kan.. Buat baik dibalas baik..
    Jemput keALL IN ONE

    ReplyDelete
  5. tak pyh la gitu..biarlah rezeki yg kita dpt ni dr hasil usaha kita sendiri..lg berkat..

    ReplyDelete
  6. keje oghang bodoh dan kemaghuk duit..memalukan..!!! maap pade yg teghase..

    ReplyDelete
  7. @cik aNne...
    setuju......oghang maleh je yang suke...

    @bun_nee...
    betoi jugakk...maleh beghusahe....tapi nak hasey lebat......mane bulih macam tuuu

    @cik sarah-najwan...
    itu le....kalo pun maleh nak tinggeikan komen pun......pegi kat chatbox tu pun dah ok....cakap hi pun...silap2 ade yang pegi ke blog kite pulak...

    @cik FIqas....
    kalo niat kite sebab nak caghi kawan...kite tak kesah pun pasei hei2 traffic nii....tapi kalo yang sebab nak untong.....payah nak cakap le....die bukan pikio semua tuuu...

    @cik nur....
    bio le kite BW caghe sehat......kalo kite ghajin BW...oghang pun ghamei ke blog kite...

    @cik Kalamhati.....
    betoi tu....nak dapat duit....tapi maleh....amcam mane tu??? ndak keje senang je...mane bulih.....kalo pun die tak pikio pasei berkat tu....pikio le pasei etika berblog....

    @Chor...
    keghoje oghang maleh macam tu le Chor.... nak senanggggggg jeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. tak berkat nnt sapa nak jawab...huhu..takper ler rezeki sket2..janji berkat

    ReplyDelete
  9. @MamaYatie...
    betoi tuu...bio sikit2 tapi berkat...tapi dapat banyak dengan segere tapi tak berkat....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss