Kenape?

Pendek je tajuk entri awok kali ni....
Yang sebenonye awok nak tanye kome semue....
Ngape tiap kali kite posting entri baghu (baru) kite mesti ndak letak gambo??????......

Xbulih ke kalo setakat entri baghu (baru) sekado keluo tulisan je....
Gambo x payah letak.....
Bio ayat2 yang berceghite (bercerita)......

Hehehhhehe...siriyes la pulak....
Xdele...awok sendighi (sendiri) pun.....
Kalo entri baghu (baru) takde gambo ghase (rasa) macam tak lengkap je.....
Macam kite mewarne tapi kaler nye takde.....

Kan kughang (kurang) lawo tu??
Tapi terpulang pade memasing sebenonye.....
Kekadang aje blogger yang ghase (rasa) ok je kalo takde gambo....
Ade jugak yang sebaliknye.....

Jadi terpulang pade kome la yeeeee....

P/S: entri kali ni awok taknak letak gambo.......hehehehhe

8 Responses to "Kenape?"

  1. letak gambar nk bg ppanjang jek en3 tuh..hehe

    nyway nak jemput join GA...
    tutup 25jan2011
    http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

    ReplyDelete
  2. teman suke je detak gambo..bio beseghi kununnye.. idok detak mcm kosng pulok..

    ReplyDelete
  3. sy tgok keadaan..kdg2 letak tp bila time malas tu xde maknanya nak letak gambar

    ReplyDelete
  4. Terpulang pada masing2,tapi blog yang PRO jarang ada gambar.

    ReplyDelete
  5. gambor tu penyeri.. lebih2 lagi kalo sembang pasal anak2.. x ken ajer kalo x letak gambor deme... ;)

    yg sebenornya nak memenuhkan ruang.. ekekekk.. tulis tu tak banyak mana..

    ReplyDelete
  6. blog ni umpame ghumoh.. ghumoh je beso tp peghabot ngan tv xde, kan berseghi? he3...

    ReplyDelete
  7. yob, sy suka letak gambar .. buat penyeri.. mcm tak best pulak kalu kosong..

    ReplyDelete
  8. @cik eT...
    betoi jugak tuuu...tu pon strategi bagoih tuuu....tak payah taip panjang2 kan???

    @CHor...
    pun betoi jugakkk......kalo tak nampak kosong jee entri kitee...

    @cik suzzsuzie....
    awok pulak kalo bulih nak jugak letak gambo....at least dekat linkwithin bawah tu....ade le keluo gambo entri2 yang lepaih...

    @encik AKU dan Teksi....
    errmmm..deme ilmu tinggi tu...blog awok ni masih lagi level beginner lagi......

    @kakyong....
    awok setuju ....kalo entri yang spesifik ...ade gambo lagi lengkap penerangan die....... tapi betoi jugak kate kakyong nak bagi nampak penoh entri kite...... hehehe...strategi jugak tuuu

    @hanibi....
    tapi ...kekadang tuan ghumah saje nak bagi nampok ghumah die lueh.....itu yang tak diletak peghabot tu.....alasanye senang nak buat kendughi....macam mane tu>???

    @cik fiqas....
    at least gambo yanga de tu bulih buat oghang tertaghik nak bace entri kiteee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss