Besok Cuti - Mane Hale kome besok ni???

CUTI !! TAKDE GAMBO


Cuti Thaipusam....
bukan semue negeghei (negeri) bercuti mase Thaipusam ni....
tapi awok bernaseb baek....
sebabnye Perak bercuti besok ni....

dalam kepale ni dah ghancang (rancang) macam2....
macam biase....
nak bawak anak bini berjalan......
itupun awok kene tengok dulu ade ke idak 'request' daghi (dari) deme.....

kalo idakkk....
dok kat ghumah (rumah) je leeeeee.....
kalo udah dok kat ghumah (rumah) tuuu...
kompem le banyak mase awok membute...

maklomle...malam payah nak tidoo....
tapi awok siang pulak bukannye bulih tido lame pun....
habeh kuat pun dalam 2 jam jee....

tapi tang pagi tu awok tak bulih jamin....
takot2 tertido lepaih (lepas) suboh....
laaaa....melalut lagi....

ape lagi kome....
peluang cuti yang ade ni bawak2 le luangkan mase yang berkualiti dengan famili kome...
dan kome kene ingat ye.....
besok ni memang cuti.....
tapi Jumaat kene kegheje (kerja)....
jangan pulak nanti caghi (cari) alasan nak monteng kegheje (kerja) pulak...

P/S: errr...errrr....tak tau nak cakap ape lagii.....

8 Responses to "Besok Cuti - Mane Hale kome besok ni???"

  1. salam yop

    amboih nak membute yer...qadho jgn tak qadho..mueheheh

    owh coti thaipusam ke besok..idokle teman peghasannn..sebabnye teman igt penang aje coti ..hehehhe

    kami gi hala utara lg nun,ziarah adik ipar bongsu baru masuk MRSM Ulul Albab tuh

    ReplyDelete
  2. Yong Ummi Hanie....
    kalo bulih qadho leee...biase nye tak dpat...nak melyan 3 oghang budak kecik tuuu lagiii...memang tak dapat laaa...... awok pulak... tak tau lagiii...macam awok cakap...based on request...takde request...takde le jenjalan......

    P/S: blog yong udah siap ke buat maintenance nye???

    ReplyDelete
  3. yeahhh sy cuti....x payoh g keleh(kelas) sok....
    opssss tertiru tuan blog wt kurungan bagai..ahahaha

    ReplyDelete
  4. nasib baik aku juga duduk di perak..hihi.tapi...yang malangnya hari saja cuti tapi aku tak plan apa pun.so terperap lar dalam bilik tidur jer...

    ReplyDelete
  5. @cik i am s!l4h.....
    cuti2 jugakkk...buku kena bukak jugakkk.... kalo tak.....tido je le koje nye.....

    @biskut....
    laa....dok kat Perak ke??? kat mane???

    ReplyDelete
  6. selangor cuti , tp company ni tak cuti...:(

    ReplyDelete
  7. @cik DNi...
    memang best..espesyeli yang kaki tidooo

    @Cik FIqas.....
    laaa ni tengah kegheje ke ni cik Fiqas???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss