Blogger Syok Sendighi?

Macam2 jenih (jenis) blog bulih kite jumpe kat duniye maya sekaghang (sekarang) ni...
kome sebot je ape name nye....
semue ade.... blog pasei motokar...blog pasei bola... dan yang banyaknye blog pasei dighi sendighi.....

sape2 yang udah terlibat dalam duniye blog ni bageikan terkene candu.....
maksud awok......
selagi tak bukak le blog deme sehaghi (sehari) ....
atopon takde entri baghu (baru) sehaghi (Sehari) ghase (rasa) macam tak lengkap haghi (hari) kite...
macamtu le penangan blog pade blogger2 tegar....

tapi kekadang awok terpeghasan (terperasan).....
ade blogger yang syok sendighi (sendiri) ....
err....awok pun kekadang tersyok sendighi (sendiri) bile menulih ni....

maksod awok die menulih pasei dighi (diri) sendighi (sendiri) sampei (sampai) membuatkan oghang (orang) bulih muntah le bace tulisan die.....
sampei kekadang die tak bulih teghime (terima) komen oghang (orang) pasei die .....

tapi awok tau....
bukan semue blogger macam tu....
ye...kekadang ade mase kite lupe dighi (diri) bile menulih (menulis)....
tapi kite bulih kaber (cover) balik dengan entri baghu (baru) yang bersipat informasi (sebagei contoh)....

tapi macam mane syok sendighi (sendiri) pun le blogger2 macam ni....
duniye blog kene ade oghang (orang) macam deme.....
sebabnye tak meghiah (meriah) duniye blog tanpa 'warne2' yang banyak yang menceghiekan (menceriakan) haghi2 (hari2) kite semueee....

10 Responses to "Blogger Syok Sendighi?"

  1. kalau format blog yg sama je....mcm tak syok lak nak baca kan...

    bnyk orang bnyk ragam...

    tak gitu? hehehehe

    ReplyDelete
  2. hai D08, mekasih le dtg belog teman.hehe..rindu pulok rasa nk balik perok bila bca belog mike ni

    ReplyDelete
  3. hehe yela, its call the beauty of blogging.. :P

    ReplyDelete
  4. D_08...teman nulih main dan je..err.. masuk juge dlm kelompok yang mike labunkan tu...?? Mun ye.. elok mike tegor teman ni yak..

    ReplyDelete
  5. eh awk, blog sy termasuk golongan yg mne? golongan yg smpai org muntah bace gak ke? ehehe :P

    manusia mcm2 ragam kan? :)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. blog SS ye. ghamey yg begitu. apekeheynye? gitu la kekdah nye. aku mmg layan tul baca ko nye entry ni. tingat ke opah aku. keep up babe! :D

    ReplyDelete
  7. hehe blog dni banyak ss gak ;p
    sori kalau2 ada buat ado yang nak terbluekkksss hik3

    ReplyDelete
  8. sama2 kita memeriahkan dunia blog... memula tulis syiok sendiri.. lelama makin hari makin improve.. syiok dgn kawan2 pulak...

    ReplyDelete
  9. alamak eh, ni sy ni dah termasuk dlm golongan ni ke?..
    tak tau la nk komen kan, pendapat masing2, blog pun masing2 kan, kena tgk tujuan diorang la berblog utk apa..

    ReplyDelete
  10. @cik yanie...
    itule sebabnye kene ade macam2 penulih....baghu le duniye blog ni banyak ceghitenye...

    @cik amirah...
    time aksih juge...... kalo gthase ghindu nak balik ke Perak...moh le ke blog awok.... bulih jugak le mike asah balik lidah mike yang udah keghaih tuuu.....

    @cik najwa....
    yup.....baghu le meghiah kan???

    @CHor....
    same le awokpun..... pade awok takpun syok sendighi...sebab daghi syok sendighi le sudahnye ade oghang nak ikot kite...

    @cik-Sara-
    hehehe...goloongan yang muntah hijo...sambong dengan muntah kunen....takle...selagi awok ade pegi komen tu....maknenye awok enjoy le tuuu

    @cik alyyani...
    biase le tuuu...takde SS....takde jugak le polower nanti....tak gitu???...opah mike??? tapi awok takde le pior sangat loghatnye banding dengan kengkawan lain....

    @cikDni...
    awok ok je....selagi awok de komen...menas awok enjoy....

    @Kakyong....
    biase le memule memang le SS.....sebabnye kite pun tak tau ape bende nak dituleh....tuleh le pasei dighi sendighi kan???

    @cik FIqas.....
    macam awok cakap...bende ni subjektif...... ade yang suke dan ade jugak yang tak suke..... terpuloang apde memasing...itu hak deme kan???

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss