Hertbeat - Kak Yong punye angkaghe (angkara)

Salam semue di awei (awal) pagi yang hening....
ditambah dengan mate awok yang tak bulih nak tido ni....
awok nak mengajak kome untok menambah pendapatan kome.....
bende ni pun awok dpat daghi (dari) blog Kak Yong

kebetolan awok ke blog dia...
dan die merekemenkan satu Affiliate Program.....
lebih kughang (kurang) macam Nuffnang, Mangga Ad, Advertlets dan sebageinye....
tapi kome jangan ghiso (riso) .....
bende ni takkan membuatkan pakcik2 nuff, mang dengan adv tu meghajuk (merajuk) dengan kome.....

jadinye moh le kome....
rejisternye pun senang....
walopon dalam Bahasa Inggeris....

moh kome...ikot step kat bawah ni....

Kome nampak kat ateh (atas) blog awok ni....
ade kotak yang warne Pink tuuu....
kome klik....
dan dia akan bawak kome kesini --->
dan kome klik le dekat logo heartbeat tu....
atopon dekat yang tertulih LET US START tu....
nanti deme bawak kome kesini pulak ---> nampak tak ade tertulih Create account kat ateh (atas) tu.....
haa....memang kome create akaun kome dulu....
baghu (baru) bulih jadi affiliate deme.....
kome klik je create account tu....otometik akan keluo form macam kat bawah ni....
kome isi le dengan jujor....jangan le menipu....

bile aje kome dah isi borang tu....
die akan tulih macam kat bawah ni....
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUCCESSFULLY REGISTERED.....


baghu (baru) kome bulih daftar jadi affiliate deme.....
kat ateh sekali macam print screen kat ateh (atas) ni....
kome mesti terpeghasan (terperasan) ade tulih JOIN HB! AFFILIATE....
haaa...kome isi butir2 yang deme ndak kan tuu...tak lame...

dah setel ejister....
die akan keluo macam ni pulak...
oppps sebelom tu....
form untok diisi....




dah habeh isi baghu (baru) keluo macam ni pulakkk....
sughoh (suruh) kome pilih iklan jenih (jenis) macma mane kome ndak....
maknyenye pilih code je le.....

suke kome le nak pilih bentok iklan macam mane.....
dan kat bawah ni antaghe benefit yang kome dapat bile join heartbeat ni...


ate....kome ape tunggu lagi...mohle kite tambah duit poket kitee....
sambei berblog...sambei buat duittt

P/S: Teghime (terima) kasih pade KakYong yang keneikan awok dengan heartbeat ni....nak tengok dulu...macam mane prestasi heartbeat ni....

5 Responses to "Hertbeat - Kak Yong punye angkaghe (angkara)"

  1. nak try reg. jugak la nnt...:)

    ReplyDelete
  2. Salam Yob Shahril, tima kasih berkongsi ni. Kabor kat KakYong akak pun tima kasih kat dia tapi tolong kabor kat dia yg akak tak buleh access blog Kakyong sejak datang ke Turki ni, ada 3-4 blog akak tak buleh gi, tak tau ngape. Sampaikan salam akak kat KakYong tau!

    ReplyDelete
  3. @cik FIqas...
    sile..sile le rejister...nak cantek lagi.... klik daghi blog awok...memang cantek sangat...

    @Kak Halima.....
    Insyallah saye sampeikan pade die.......bile agak2nye balik ke Malaysia ni Kak Halima??

    ReplyDelete
  4. 1 HB utk yeop hari ni.. esok2 mari klik pulak utk kakyong yer... ;)


    Insya Allah, pasni kita sama2 tolong2 klik... mana lah tau.. ade le juga pasif income..


    kak limah,
    teman dah terima email kak.. nanti sesenang teman balas yer kak...

    ReplyDelete
  5. @ KakYong...
    awok dah klik daghi blog kakyong tuu....tapi takpe ke....kalo awok klik lagi daghi blog kakyong....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss