Ate Yop.....Ngape kawan kamu ghamei pompuan ni??





Kali ni tajuk entri awok panjang sikit......
sikit je le....

ceghitenye (ceritanya) ade kene mengene dengan soalan daghi (dari) kengkawan opis awok ni....
die ni meghupekan (merupakan) 'silent reader' blog awok ni....
dan walopon die maleh (malas) nak menulih (menulis).....
tapi die cukop gemo (gemar, suka) ke blog oghang (orang).....

die le yang tanye awok....
'ngape kawan kamu ghamei (ramai) pompuan ni???'
sebabnye die tengok kat bloglist awok....
ghamei (ramai) kengkawan pompuan daghi (dari) kengkawan lelaki.....

ate mane ndak dibuatnye....
yang lelaki maleh (malas) ndak menulih (menulis) (hehehe...terkene muke die balik).....
yang peghempuan (perempuan) pulak....
deme ni suke menulih (menulis) ....

dan suke jugak berceghite (bercerita) hei2 (hal2) deme....
maksod awok....ceghite (cerita) pasei anak2.....kehidupan deme....
dan ini jugakle medium terbaik deme ndak meluahkan peghasaan (perasaan) deme.....

jadi tak salah le kalo awok buat bloglist kheh (khas) untok kaum2 ibu kat blog awok ni....
secaghe (secara) tak langsong awok iktirap kewujudan kaum ibu dalam duniye blog ni kan???
dan satu lagi.....
agaknye sebab awok dalam 6 beghadik (beradik) awok soghang je lelaki kot???

P/S: tapi awok tulin ye.......

6 Responses to "Ate Yop.....Ngape kawan kamu ghamei pompuan ni??"

  1. ate memang betui pun kata deme..kaum2 ibu ni gigih benor menulis, ambik gambor sana sini..hik3x

    ReplyDelete
  2. teman tebalik yeop.. 8 jantan 1 pempuan hihihi.. betui le kate mike ta.. yg jantan malaih nulih..

    ReplyDelete
  3. salam..penulis ..blogger ramai perempuan.dari lelaki

    ReplyDelete
  4. uih.. tak la kot..ni member laki ke3 beri komen ni.. haha

    ReplyDelete
  5. nak buat cam man yob, yg lelaki lebih suka duk layan benda lain..mana nak menulis cam kita ni..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss