Blogger Gile Glemer??


Wahhh..wahhh....wahhh....
sejak2 medium blog ni dah jadi glemer....
makin ghamei (ramai) jugak yang jadi femes ye?....
dan makin ghamei (ramai) jugak le yang nak berblog.....

memule berblog memang le oghang (orang) tak kenei (kenal).....
mase tu bile menulih (menulis) pun oghang (orang) kate syok sendighi (sendiri).....
dan mase tu berdikit2 le mencaghi (mencari) polower.....
dan mencaghi (mencari) pengomen yang selalu ke blog kite....

tapi bile udah pemes (famous) ni.....
mule le ghase (rasa) blog kite yang terbaik.....
mule le buat macam2 caghe (cara) nak tonjoikan dighi (diri)....
maklomle....dah ghamei (ramai) yang kenei (kenal)....

mule le keluo (keluar) majalah sane....majalah sini....
tapi bagoihnye (bagusnya) blogger2 yang udah pemes ni....
deme tak lokek nolong blogger2 baghu(baru) yang baghu (baru) meghangkak (merangkak) kat duniye blog....

macam2 caghe (cara) dibuat deme nak tingkatkan kunjongan oghang (orang) ke blog kengkawan....
haaa....blogger glemer macam ni le yang kite nak berkawan.....
walopon dah glemer dan pemes.....
tapi tetap nak tolong oghang (orang).....

Soalan awok.......
kalo kite kat tempat deme tu.....
ape yang kite buat???
untok blog kite...
dan blog kengkawan lain???
sebab jangan kite lupe....
kalo tak sebab deme2 yang berkunjong ke blog kite......
takde maunye jadi glemer dan pemes......

10 Responses to "Blogger Gile Glemer??"

  1. jadinya kalu udah kat ateh tu...usah le lupa oghang kat bwh ni ha....x de deme kat bwh tu, x naiknya kita sampei ke ateh sane....:)

    ReplyDelete
  2. betul3...

    akak buat blog sb minat menulis ajo..tulis yg berkaitn dgn hal2 semasa..mmg xde niat nk glemer2 sb bukan artis..hehee

    ReplyDelete
  3. Salam Shahril, jadi femes dpt apa Yob? Yong nak femeskan Reki, Karabas, Freelance, Fistig dan Kara Kiz pun cukuplah.

    ReplyDelete
  4. yg pasti blog yan masih blog picisan

    ReplyDelete
  5. yang penting nawaitu masing...

    ReplyDelete
  6. yang penting kita buat something yang kita suka kan, kalau glamour tu kira nasib le kan

    ReplyDelete
  7. betul tu..awok setuju..yg penting kita jangan lupa org yg dah membantu naikkkan kita..

    selagi termampu kena usaha utk balas kunjungan

    ReplyDelete
  8. mike pun glamour juga, ramai yg folow mike, awoknye folowers pun mike dah nak potong....heheheh....

    ReplyDelete
  9. bila dah femes, jgn lupa tempat yg kita pernah duduk dulu, jgn lupa diri, jgn sombong..

    ReplyDelete
  10. @cik azzey...
    betoile tu...ingat oghang kat bawah....yang selalu berkunjong tuu....kalo tak sebab deme...takde nye kome dapat trafik gile2....

    @kak sarah-najwan...
    memang memule nak buat blog sebab seghonok2 je...tapi lelame bile udah ghamei polower....entri baghu sentiase ade....komen pun selalu masok...kompem jadi glemer leee...

    @Kak Halima....
    alamak....kalah le awok bile kak Halima udah keluo perkataan2 Turki ni....

    @cik Yan....
    kalo cik Yan blog picisan....awok pulak blog hingusann...

    @en bjay69...
    betoi tu...kekadang tu bile udah terlebih glemer tu....riak bulih datang ooo

    @En sharinginfoz....
    ye betoiii....dah seghonok buat, komepm kite buat dengan senang hatiii...

    @cik Kalamhati....
    betoi tu...walopon blog ni bukable MLM tapi konsep jage oghang bawha tu penting...sebabnye deme penyumbang kepade glemer nye blog kite....naik nye trafik kite....

    @cik eMMe...
    takde glemer mane eihhh...mike lagi glemer cik eMMe...

    @cik fiqas.....
    jangan lupe dighi..... kalo udah lupe dighi bulih buat kite jadi sombong....bile udah sombong....kite bulih jadi riak, takbur, ujubb

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss