666 yang bertuah

Udah lame awok tak buat riviu Blog.....
paling leh (last) awok riviu blog Brader A.Samad Jaafar...
uiiishhh udah berkughon (berkurun) dah tu...

takpele...
kali ni awok ndak buat riviu blog bertuah yang jadi polower awok yang ke 666....
Blog ni namenye raimavalo.....
ape yang raima....ape yang vailo awok idak le tau....



ha yang kat bawah ni pulak kighe (kira) banner blog ni le...
ni musti gambo deme boipren...gilpren kan??? kan??...
haaaa... kome teke...sape sebenonye raimavelo....betoi ke tuan blog???











Kat ateh (atas) ni le ghupe (rupa) blog raimavalo ni....
maap le disebabkan blog ni takde header ....
awok terpakse kopi pes teghoih (terus) muke depan blog ni...
 jangan maghah (marah) ye tuan blog...

awok masok ke blog ni ...
 teghoih (terus) ghase (rasa) feminin...
maklomle...warne pink....Jambu je ghasenye (rasanya) ...ahaksss...
apekate kome meghiah2 (meriah2) kan blog raimavalo ni pulak....
moh komeeeee


P/S: lepaih (lepas) ni awok ndak buat riviu blog kengkawan pulak leee...
kalo  deme2 yang selalu masok blog awok ni...
takde sampei ke tahap ni le blog awok...

dalam list awok....
KakYong....
Yong Ummi Hanie...
cik eMMe...
MamaYatie...
cik amirah....
cik Dni....
dan ade lagi le ...banyak sebenonye......

8 Responses to "666 yang bertuah"

  1. MWAHAHAHAHAHAHAHAHA (^___^)

    kome neh...

    blog raima mmg sengaje xletak banner,sbb takde idea (T__T)

    dan, yg itu bukan banner blog (T___T)
    itu cuma cara raima show some appreciation dkt ame,yep,bf ema atau lbih tepatnye,kwn baik ema ;)

    p/s: valo tu nama vocalist HIM,tuan empunya yg nyanyi lgu sweet 666 tu

    sorry,cik raima layan lagu love metal + heavy metal, hehehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah deh..folower doh cecah 666..

    ReplyDelete
  3. bestnya baca loghat perak. haha. loghat perak kan ni?

    ReplyDelete
  4. blog kome pun takde header cun melecun..pasai tak reti buat header

    ReplyDelete
  5. pink, cantik je blog dia..

    rajin pulak yob review blog ye.. :)

    ReplyDelete
  6. bagus buat review, saya dah lama tak buat benda alah ni

    ReplyDelete
  7. yop, plss...jgn review blog awok...takmo...blog saya tu blog suka2 n biasa2nye...pohon sgt jasa baik yop, jgn direview, pls...pls...plsss....

    ReplyDelete
  8. tetiba tingat citer antu kak limah

    "awok..kalo nak kawen..awok nak kaler pink semenya.."

    Tehehheee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss