Baleh (balas) Komen dan Polo...

Awok akui......dulu2 awok cukop maleh (malas) nak baleh (balas) komen kengkawan yang datang...
bukan ape......bile udah banyak2 ni kite jadi maleh (malas) nak menaip....
tapi bile awok pikirkan balik....
tak patot betoi awok buat macam tu...

bukan ape...
ape le erti nye oghang (orang) komen....
tapi kite tak baleh (balas) kan???...
seghupe (serupa) macam kite bercakap dengan dinding je le....

jadi sekaghang (sekarang) ni caghe (cara) terbaek awok buat...
awok akan baleh (balas) setiap komen yang ade waktu malam...
kighe (kira) macam kumpoi (kumpul) semue komen...
dan awok baleh (balas) sekaliguih (sekaligus)....

dan yang polo pulak...
awok akan polo kome balik sekighenye (sekiranya) kome letak link ke blog kome.....
ghamei (ramai) le awok peghatikan (perhatikan).....
bile awok klik je name dan gambo kome....

link ke blog kome, idak pulak kome letak...
jenoh awok nak mencaghi (mencari) nye...
yang bernaseb baek kalo die 'menjeghit' (menjerit) dekat shoutbox awok tu...
ade le jugak jalan awok nak ke blog kome...

waktu malam le awok buat semue bende ni...
siang.....awok taip entri baghu (baru) dan berjalan2 ke blog oghang (orang).....
jangan seghik (serik) ye kome!!!!

14 Responses to "Baleh (balas) Komen dan Polo..."

  1. betoi bebenor le apa kome nulis tu..hehee.

    ReplyDelete
  2. hehehe..sy terjah n tggl kt shout box..jgn lupa jd follower juga..sy dh follow blog ni..hihi

    ReplyDelete
  3. setuju! kdg2 nak balas setiap komen tak mampu..last2nya himpun & balas sekaligus!

    yer la..ramai yg tak bubuh link..jenuh carik

    ReplyDelete
  4. salam yeop ,

    komen kengkawan tuu....mmg tak patot kalo xdibalasss...hehehhe :p

    teman ni pulak , dah ngadap komen org,entri sndiri ntah ke mana...haih ~ lambat sket nak produce entri , tapi adele juge...

    ReplyDelete
  5. kita pun ikot sempat jer balas komen...sob..sob

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt
    Kalo name berblog, mestilah ade labunnye. Jangan dibiyor kami terkanjei cakap sensorang (monolog kate leghah teman). Oghang yang kena ISA tu ghase toye sebab X ade oghang nak dilabun. Teman peghonah nengok ada satu blog tu, molenye mmg ghamei hampei 80 oghang, tapi dek tak peghonah berbaleh akhirnya sapah pun tak sudi nyengoknye!

    ReplyDelete
  7. kakyong ni pun lgi tak sempat nak ngejor.. buat mana sempat jer yeob..



    n3 terbaru kakyong
    Jom layan Nur Kasih the movie
    JOm minum petang
    Selamat hari Guru

    ReplyDelete
  8. Salam yop.
    Betui tu yop, bile dah memalamni buat ape pun senang..

    ReplyDelete
  9. @cik aisha...
    iye ke ni???

    @cik Nens Collection...
    ok....nanti awok polo mike yong...

    @cik amirah....
    iye awok gemo ke blog mike jugak yong...

    @MamaYatie...
    kene buat macam tu...kalo tak...tak terbalehhh.... yang tak tinggei link tu...naseb le..

    @Yong Ummi Hanie...
    heheheh...awok udha insap.....awok akan baleh semue komen kengkwan...

    @EN Sharinginfoz...
    same le kite...

    @tajnur....
    Walaikumussalam...
    tak chor...awok jawap semue komen kengkawan dah....takde tinggei2 dah......

    @kakyong....
    kejor yong kejor....awok terai buat mane yang bulih kakyong.....kalo bulih semue awok nak jawap...dan awok nak polo balik....

    @tinuj...
    betoi CHor.....malam takde ape ndak dikejo....

    ReplyDelete
  10. ce mike tengok tinuj ta.. gatei ! hihihi...

    teman pun kadang2 jadi malaih balah komen.. betui..mmg kughang patut kite idok balah komen deme tu..idok meseghe namenye yak..

    ReplyDelete
  11. ye lahhh...tak baik tau...haha

    ReplyDelete
  12. @Chor...
    tak patot kalo mike tak baleh komen oghang ooo...kecik hati nanti deme ....hehehe...

    @cik yatie awang...
    betoi le tu...tak baik taaauuuu

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss