Apesal.com



Awok tau apesal.com ni daghi (dari) blog Ummi Hanie ......
dan awok teghoih (terus) rejister dengan deme...
ini pun satu caghe (cara) ndak meningkatkan traffic ke blog kite....
tak rugi pun kalo kome terai....

udahle rejister nye pree je....
kalo kome nak haghap (harap) pade blogwalking dengan oghang (orang) ke blog kome....
memang payah le...
bukan tak bulih...

tapi kome kene koje (kerja) lebih sikit....
kalo tak, silap2 sehaghi (seharai) 100 oghang (orang) pun tak tentu bulih datang ke blog kite...
jadinye ape kome tunggu lagi.....
moh le rejister dengan Apesal.com

P/S: tu kat sebelah kighi (kiri) blog awok ni.....tu ateh (atas) Shoutbox....bawah polowerr.... tu Apesal.com le tu...

7 Responses to "Apesal.com"

  1. koi hok mana sempat je singgoh

    ReplyDelete
  2. nasib baik kome letak kat tepi... nampak kemas sikit

    ada tue yg letak dalam ruangan entry tue yg kengkadang konpius mana satu enty blog dia ngan mana satu entry apesal...

    kira linkwithin vs apesal..

    apa2 pun syabas pasal dah join apesal.com :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh nak gi sana gak la dni :D

    ReplyDelete
  4. menarik ni..tp 2-3 hari ni duk concentrate ngan GA dulu..kena cepa2 semak & keluar result..nnt org marah..kekee

    ReplyDelete
  5. nak mencuba jugak la...

    tapi nak buka xleh pulok neh...adehhh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss