Blogger Pompuan Lagi Ghamei (Ramai)???


Kalo kome peghatikan (perhatikan)....
bilangan blogger pompuan lagi ghamei (ramai) daghi (dari) blogger lelaki...
walopon takde statistik khusus untok bilangan blogger....
ato (atau) bilangan spesifik blogger berdasarkan jantina....
tapi awok lebih pade pemerhatian awok mase berblogwalking...

kalo kome tak percaye...
cube haghi (hari) ni kome berjalan2 daghi (dari) blog ke blog....
kome ambik le dalam 50 blog...cukop le...
kome asingkan bilangan blogger lelaki dengan blogger pompuan....
ghamei (ramai) lagi blogger pompuan...

awok peghatikan (perhatikan) jugak....
sebab ape blogger ghamei (ramai) pompuan daghi (dari) lelaki...
pompuan ni lebih mudah nak meluahkan isi hati deme....
blog ni le ruang untok deme luahkan isi hati deme dalam bentok penulisan....
deme lebih mudah berkongsi ape2 yang deme ndak kongsi dengan kengkawan lain....

yang lelaki pulak tak suke nak luahkan isi hati deme....
kate oghang (orang) pompuan lelaki ni ego.....
itu yang die tak ndak ceghite (cerita) semue tu...
kalo bulih ndak dipandang 'cool', macho sepanjang mase....
tak main la ceghite (cerita) feeling2 ni...
hehehe...

awok tak kesah...
blogger lelaki ghamei (ramai) ke...
blogger pompuan ghamei (ramai) ke...
awok ok je dengan semue oghang (orang)....
janji kome sempoiiii

15 Responses to "Blogger Pompuan Lagi Ghamei (Ramai)???"

  1. ha'ah la..pompuan ramai..udah pompuan suka menceceh..opss...bercerita..hehee

    ReplyDelete
  2. hahaha...betul tu MamaYatie....pok pek pok pek gitu......

    ReplyDelete
  3. kalo yg lelaki nyamor jd perempuan camne tu yob?hehe

    ReplyDelete
  4. haah pompuan jer rajin menaip2 :)

    ReplyDelete
  5. anda benar kawan, selama ini penilaian saya juga begitu.. kebanyakan yang mendominasi kaum hawa.. hehe

    ReplyDelete
  6. awok pon rase blogger pompuan lagi ghamei. blogwalking je mesti belog pompuan hehe

    ReplyDelete
  7. yeob,
    nature org perempuan ni bile ade masalah ke apa ke, deme memang perlu luahkan.. x mcm lelaki..

    memnag betui la kata John gray - men go to their cave, women talk.. ;)



    n3 terbaru kakyong
    Review Nora Elena episod 10
    Review Nora Elena episod 4
    Prestasi 10 hari : 13–22 May 2011

    ReplyDelete
  8. fakta ini mmg x bole disangkal..mmg btl blogger pompuan lg ramai!

    ReplyDelete
  9. ye betul..saya mmg sempoi..hik3.cuma kadang2 emo jek lebih kan?

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum wbt
    Biase le kalo yob ngelewor kemane2, sape le nak jage ghomah? Begitu le adatnye, skali skale kita jage pulak yg jage dighomah. Begitu le, adatnye mun ghamei ompuan yg ghajin yaamat2 ngias, jage dan ghajin berblog!

    ReplyDelete
  11. tkyah jalan jauh, ce nengok kat komen ni pun da tau. huhuh

    ReplyDelete
  12. teman sokong mike yeop.. lagipun, deme yang pempuan ramah tamah adenye..

    teman seghonok sebab sekughang2nya mike tetap ghajin ke blog teman sejok dulu.. t kasih yak yeop..

    ReplyDelete
  13. Salam...nak cakap Perak tak reti sbb teman ni pon org perak tp utagha...lebih ke sana lagi..apa pon teman sokong negeri teman ni..hahaha.

    nih blogger lelaki muncul bukan nak luah perasaan..sekadar nak mengigatkan teman2 apa yg dirasakan perlu.

    ReplyDelete
  14. @MamaYatie...
    sunggoh eiiihhhh....sebab blogger lelaki kughang...kami2 kene buat union ni....takot nanti ditindeh blogger pompuan nanti...hehehe...

    @cik eMMe...
    hehehe...awok tak cakap yeee....

    @cik amirah...
    yang tu payah nak cakap...

    @cik ir yien...
    betoii...memang pompuan ghajin menaip....tangan dengan mulot same naik jee...heheh..

    @En faja12...
    jangan sampei kaum adam tertindeh udah le.....hehehe

    @Cik Mira...
    ehhh...pendapat kite same...

    @KakYong...
    bio kan je kaum hawa menulih...sekughangnye terlepaih le beban kat hati die nanti....takde le memendam ghase nanti..

    @cik^baju kurung^...
    welkem...welkem....

    @cik adwafarihin...
    kighe kome menang leeee.....abih le kaum adam nanti ni...

    @cik LM....
    awok pun sempoi jugakkk...

    @tajnur...
    Walaikumussalam....
    ajenye benooo ......kite ni buat kenjah gheti leee...nak kemaih balik.....lambat sikit leee....itu paseinye blog lelaki lambat nak dituko ghupe.....kalo blog pompuan selalu le ber make over.....

    @PUANSTROBERI...
    heheheh.....kalah lagi kaum Adam...

    @Chor...
    ajenye beno chor...itu yang awok gemo menjelajah blog oghang pompuan ni..... deme mengalu2kan kite datang...

    @p@kcikLie...
    takpe....kalo mike nak gune loghat belah utaghe pun takpe...maklomle...Mem awok pun Perak Utaghe....awok ok jeee.... takpa eiihhh.....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss