Semakan kemasukan ke IPTA 2011

Alhamdulillah...
adik bongsu awok yang baghu (baru) lepaih (lepas) SPM....
dah pun berjaye mendapat tempat ke IPTA.....
dan IPTA yang berjaye die jejak ialah UiTM....

gelak awok bile tau die dapat masok ke UiTM,,,,
gamaknye family awok ni memang udah ghezeki (rezeki) dengan UiTM kot...
dengan awok daghi (dari) zaman ITM...
disambong dengan adik2 awok sampei le ke adik bongsu awok ni...

tak kesah le...
aseikan (asalkan) dapat belajo (belajar) kan???
berbalik pade ceghite (cerita) adik bongsu awok tadi....
mase die pilih 8 keghusus (kursus) yang kite bulih pilih...

kebanyakan nye berkait dengan Sains...
takpele udah die minat...
dan akhirnye lekat dengan keghusus (kursus) Asasi Sains di UiTM Pulau Pinang...
sebelom ni die udah dapat oper (offer) masok ke Kolej Matrikulasi....
tapi die tak berminat......

Insyallah kalo (kalau) takde aghei (aral) melintang pukang...
22 Mei ni awok bakei menganto (bakal menghantar) die ke sane ......
dan ghezeki (rezeki) jugakle....
Ipoh ke Penang tak jauh....

buat adik bongsu awok...
Nurul Hidaayah bt Azimi......
belajo (belajar) le elok2.....
ghezeki (rezeki) jaghang (jarang) datang bergolek 2 kali.....

5 Responses to "Semakan kemasukan ke IPTA 2011"

  1. yeah...legacy UiTm adalah "tarrr baekkk" (smbil tunjuk good mcm makcik iklan kilauan emas astro prima tu. teheheh)

    ReplyDelete
  2. jadi org penang la adik kamu lpas nih..good luck untuk ank pak cik Azimi:)

    ReplyDelete
  3. owh tahniah tuk adiq kmoo . hee :)

    ReplyDelete
  4. @PUANSTROBERI...
    ye betoiiiii.......
    ITM terbaekkk..... UiTM terbestttt

    @cik fadh leyanie....
    Tq...tq

    @cik liyana shana...
    tq...tq on behalf...

    ReplyDelete
  5. tahniah untuk adik kamu! boleh berkenalan d sana, heheh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss