Contest Blogger Friend Forever

haaa..... ni awok tengah ghajin (rajin) ni....
awok join le contest yang dibuat dek Cik Diana dan Cik Mira...
ade ghezeki (rezei) menang le awok...
kalo tak......tak menang le......

lepaih (lepas) tu kene jawab soalan kat bawah ni:----> 
hehhehe...ghase (rasa) macam sekolah2 dulu je.....

a) Siapakah rakan blOgger yg kOrg knal rapat Or baik?
kalo yang ghapat (rapat) awok ghapat (rapat) dengan blogger A.Samad Jaafar dengan Blogger Kelisasamudera sebabnye awok udah jumpe deme dan beghamah mesghe (beramah mesra) dengan deme...

b) Nyatakan blOg sape yg kOrg suke masuk, sllu komen Or lepak?
blog2 yang awok nyatekan kat bawah ni, meghupekan (merupakan) blog2 yang selalu awok masok, komen dan lepak...

A.Samad Jaafar...
Yong Ummi Hanie..
Kak Yong
Kak Halima @ MOHKEMBARA
Cik Kalamhati
Cik Amirah
 Cik Eda-Ejai
Cik Ariffda
MamaYatie
Cik Azzeyatin
Cik Dni
En Nik@sharinginfoz


ishhhh ghamei (ramai) lagi awok nak letak ni....maklomle awok gemor menjelajah blog2 oghang (orang).....

c) Lengkapkan slogan.. "Saya layak bergelar seOrang "BlOgger Friends FOrever (BFF)" kerana saya seorang yang suke berkawan dan suka mencari kawan. 

Awok tag...
A.Samad Jaafar
cik eMMe 
Lagenda Budak Nakei

9 Responses to "Contest Blogger Friend Forever"

  1. thanks join n support contest nih..papepon wish u best of luck..

    ReplyDelete
  2. mekaseh tag awok yak...suke awok dpt tag, hahahaha....

    ReplyDelete
  3. @cik ~akoo~...
    tq...tq...

    @cik Syahirah Suhaili...
    tq...

    @cik eMMe...
    sile2 sile....cik eMMe...

    ReplyDelete
  4. name teman pon ade.. teharu yeop.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. mekasih yeob sebab masukkan blog kakyong.. suka suka suka... bulan ni mode malas nak join contest/GA...


    n3 terbaru kakyong
    Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
    Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
    Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

    ReplyDelete
  6. time kasih sbb masuk senarei..good luck yer!

    ReplyDelete
  7. @cik nureenina...
    tq...tq...

    @cik eda_ej...
    ahaks...awok yang selalu awok pegi...awok letak...kalo bulih ghamei lagi ndak diletak...

    @kakyong....
    tapi awok letak blog kakypng72...bukan kakyong.com.....sayang betoi...awok baghu peghasan...

    @MamaYatie.....
    tq....tq. jugakkk

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss